• Solved

"Your browser is being managed by your organization." displayed in settings on Win10

Requesting help to remove the "Your browser is being managed by your organization." message in Firefox settings. I've tried the solutions found in help about the ImportEn… (read more)

Requesting help to remove the "Your browser is being managed by your organization." message in Firefox settings. I've tried the solutions found in help about the ImportEnterpriseRoots certificates settings in HKLM\SOFTWARE\Policies but there is no Firefox folder there. I searched all through the registry and did not find that specific entry. In Firefox about:settings, I have the certificates policy ImportEnterpriseRoots set to True but as I said, it is not in my registry on Windows 10. I tried Refresh Firefox and that also did not help. I have uBlock Origin Extension that may be doing this but I don't know where if it is. I tried disabling uBlock and it did not remove the issue. Any other suggestions?

Asked by Tabb00 2 hours ago

Answered by cor-el 56 minutes ago

  • Solved

To get Bookmark Toolbar - use import, or use Sync?

I have had to create a new Firefox on one of my computers. I have imported my bookmarks, but there appears to be no way to import the Bookmark Toolbar. This is tiresome… (read more)

I have had to create a new Firefox on one of my computers. I have imported my bookmarks, but there appears to be no way to import the Bookmark Toolbar. This is tiresome. So I wonder if I can use Sync to do the job? My Bookmark Toolbar exists on my other PC. Is it safe simply to use Sync to do the job of importing the Bookmark Toolbar to my new Firefox? I use Windows 10.

Asked by Matthew Montagu-Pollock 14 hours ago

Answered by cor-el 5 hours ago

  • Solved

Privacy Settings, Autoplay Hotkey possible?

Is there anyway to make a Hotkey for our Autoplay function, instead of having to go into Settings, each time we need the function? In my experience, I have it set to Bloc… (read more)

Is there anyway to make a Hotkey for our Autoplay function, instead of having to go into Settings, each time we need the function?

In my experience, I have it set to Block both Video and Sound, but this blocks simple pronunciations, in Search or Translations. I hope there some way, a command, a mod or a setting allowing a Hotkey or Icon for Fast Disable/Enable.

Thanks for all your work and making the internet safer for everyone.

Asked by Acleacius 10 hours ago

Answered by cor-el 5 hours ago

  • Solved

Missing Window and tabs, not in history

I love how the new tab page clearly states "Never fear losing a closed tab again.", and then when a window disappears it is followed by zero history to recover it. I have… (read more)

I love how the new tab page clearly states "Never fear losing a closed tab again.", and then when a window disappears it is followed by zero history to recover it. I have not restarted Firefox, let alone my computer since the last time the window was seen (about half an hour ago). It's not in my Alt+Tab tray hiding. I don't even remember closing the tab--though it's possible my keyboard double pressed when I was closing another window. (It's old and has a tendency to double hit keys). But now I have lost a window with at least 20 tabs open--mostly things i had yet to deal with and don't remember the URL to get back to it.

What use is my history and ability to reopen accidentally closed windows if everything just disappears from it within half an hour after the window could've been closed?

I would prefer to keep most of my browsing on Firefox, but I can't constitute that if I'm going to lose months worth of saved tabs randomly.

Asked by tibursio 6 days ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 3 days ago

  • Solved

Mozilla Thunderbird

Hi, I have been having a problem with not being able to send email Messages receiving emails are not a problem. Checked with Telstra for settings and a password re-set al… (read more)

Hi, I have been having a problem with not being able to send email Messages receiving emails are not a problem. Checked with Telstra for settings and a password re-set all ok. Can send an email using Telstra's on line app. Turned off Norton and Nord VPN just in case it was a problem with them also rolled back T/Bird to Version Thunderbird 102.5.0. Was working with that before. Can You help? More info on system, T/Bird settings on Pics. Cheers Martin

Asked by mostard 1 day ago

Answered by mostard 22 hours ago

  • Solved

Space characters incorrect; button pointing to URL ending in hash (#) not working

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/ These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off E… (read more)

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/

These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off Enhanced Tracking protection. I have made no changes to Javascript etc.

Issue 1 If I select a code example and try to run it in an external program (e.g. DAX Studio), it fails, and I have found that the reason is because the "space" characters are not ASCII code 32, which is a normal space, but instead ASCII 160. Another symptom of this is that you cannot unindent the paragraphs in a text editor (Vim), if you paste the code there. I have tested and this is not an issue with Chrome, Edge, or Opera. Also if I click on the "Try It" button, it takes you to a runnable version of the code where the spaces are correct. These are workarounds, but why is Firefox using the wrong space characters?

Issue 2 I have seen another response to this kind of question, but it did not exactly answer it: on the website as above, when you click on the "Copy" button, which points to https://dax.guide/now/#, the code is supposed to be copied to the clipboard, however it does nothing. This works without issue in the browsers mentioned above. I have noticed previously on other websites that URLs ending in hash / pound did not work in Firefox. Is this something that Firefox just does not handle, or is there a setting to enable it?

Thanks

Asked by MrDobbalina 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

saved passwords

hello, i recently went from google browser to firefox, and i want to import my passwords. i did save all my passwords from google browser to .csv file, but when i go to s… (read more)

hello, i recently went from google browser to firefox, and i want to import my passwords. i did save all my passwords from google browser to .csv file, but when i go to settings>import passwords, it lets me choose the file, i choose my passwords.csv, and then-nothing happens. no loading, browser doesnt stop working, my folder where i choose csv from is just closing, but passwords doesnt import

Asked by daniil.yershow 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

How to find which folder a bookmark is in

Hello, Sometimes I want to know which bookmark folder I've saved a particular bookmark in. I don't necessarily want to go to that site, I just want to know where I've sav… (read more)

Hello,

Sometimes I want to know which bookmark folder I've saved a particular bookmark in. I don't necessarily want to go to that site, I just want to know where I've saved it. The options provided do not include which folder it's in. The list offered is: name, tags, location, most recent visit date, visit count, added, last modified. How can I which folder I put it in?

Thanks, Andre'a

Asked by DreaSpirit 1 day ago

Answered by cor-el 1 day ago

  • Solved

XCode Simulator mozilla-mobile/firefox-ios: Firefox for iOS Build error

Monterey 12.6.1 , Xcode :Version 14.1 (14B47b) I am getting a compilation error even though I follow the instructions in the "README.md" file. 5. Open Client.xcodeproj in… (read more)

Monterey 12.6.1 , Xcode :Version 14.1 (14B47b)

I am getting a compilation error even though I follow the instructions in the "README.md" file.

5. Open Client.xcodeproj in Xcode. 6. Build the Fennec scheme in Xcode.

I can't pass these steps.

https://github.com/mozilla-mobile/firefox-ios

I want to run firefox application on Mac OS simulator. can you help.

Asked by Edward 2 days ago

Answered by Paul 2 days ago

  • Solved

EMAILS ARE ALL GONE

102 made me create a new profile. nothing is in here. at all. i've read a bunch of help feeds on this and nothing makes sense to me. i have been on thunderbird foreve… (read more)

102 made me create a new profile.

nothing is in here. at all.

i've read a bunch of help feeds on this and nothing makes sense to me.

i have been on thunderbird forever and this is frightening.

Asked by eric.dobson 1 day ago

Answered by eric.dobson 1 day ago

  • Solved

102.5

When I started my computer this morning and opened Thunderbird, it showed an update to 102.5 32bit. My Thunderbird is blank yet I can hear it say I have new mail. I am o… (read more)

When I started my computer this morning and opened Thunderbird, it showed an update to 102.5 32bit. My Thunderbird is blank yet I can hear it say I have new mail. I am on an Acer laptop running Win10, 64bit. I have restarted Thunderbird and computer more than once, but when I click HELP and "about Thunderbird" it shows "restart to update Thunderbird".

UPDATED I downloaded 102.5 64 bit, but still have the same result. Only the folder column shows, but nothing in it. The same result when I click HELP and "about Thunderbird" it shows "restart to update Thunderbird". I can still open my address book, and my calendar...I really don't want to lose either of those. I am adding two more images, one a screenshot of the opened Thunderbird. Any help would be greatly appreciated. Thank you.

Asked by cc^ 4 days ago

Answered by Toad-Hall 1 day ago

  • Solved

where r my contacts

I have windows 10 and imported my contacts from windows 7, when I had windows 7 my contacts were in a column on the left side when I would forward or write a message but … (read more)

I have windows 10 and imported my contacts from windows 7, when I had windows 7 my contacts were in a column on the left side when I would forward or write a message but not on the windows 10. If I click on tools, contacts my contact r there, so how can I get them to show when I write? If I put in like say the first letter of someone it will bring up a list of people that start with that letter but have to redo that for everyone i want to send to. any help thank u

Asked by bernardjm 1 day ago

Answered by david 1 day ago

  • Solved

Inserting addresses from the address book

If I receive a mail and want to forward it, or reply with some additional recipient from my address book, this turns out to be extremely tedious: open the address book … (read more)

If I receive a mail and want to forward it, or reply with some additional recipient from my address book, this turns out to be extremely tedious:

  1. open the address book
  2. search for that address
  3. click on it, so I see the possible actions to the right
  4. go for "Write" - as if I wanted to write a message to that person
  5. "copy" name and mail address from this dummy mail and "paste" it into the real one
  6. close the dummy mail

I know that SOME mail addresses would appear also directly in the to: or cc:/bcc: field if I just start typing the name, but never those that are in my main address book or the ones which I use most often!

  • Bulleted list itemIn other words: I do not really understand what the criterion is for mail addresses to appear or not. And what I can do to trigger Thunderbird to go for those that I really use most often!
  • Bulleted list itemAnd if that is not possible: Is there a shorter way to at least copy&paste a mail address from the address book to some place, without opening a dummy mail first?

Asked by cornelis2 1 day ago

Answered by gp 1 day ago

  • Solved

Cannot connect via Thunderbird to my earthlink.net account.

I have been using Thunderbird with my earthlink.net account for many years. Yesterday they sent me an email saying that my password had been updated but I hadn't done th… (read more)

I have been using Thunderbird with my earthlink.net account for many years. Yesterday they sent me an email saying that my password had been updated but I hadn't done that. After that I haven't been able to connect via Thunderbird. When I enter my password, Thunderbird asks me to try again. After I've tried several times, I get the message in the screen shot which is attached.

I had accepted an update from Thunderbird several days ago and had no problems since then.

Nothing else has changed although I did turn power off a couple of days ago to my router, computer, et al. But everything came back up ok and was running well.

I really think that this is Earthlink's problem and have called them. After looking at things, they claim that it is a Thunderbird problem so now I need some ammo to go back at them.

It's too bad that I can't call someone at Thunderbird.

Any help would be appreciated.

Thank you.

PS. I added the files as jpg's but they are claiming that they are png's.

Asked by dwc309 4 days ago

Answered by dwc309 1 day ago

  • Solved

Disable horizontal scrolling

Is there any way I can completely disable horizontal scrolling? I'm using a laptop with a trackpoint (lenovo x230, Windows 10) and it's not terribly accurate, which means… (read more)

Is there any way I can completely disable horizontal scrolling? I'm using a laptop with a trackpoint (lenovo x230, Windows 10) and it's not terribly accurate, which means scrolling whilst a youtube video is going often makes it track backwards or forwards, and another website I use uses a horizontal click to send me to the next page, which sucks. I would prefer to just be able to disable it entirely. Thanks!

I swear to god I used to have it disabled, just need to work out how again.

Asked by koco1 3 days ago

Answered by koco1 1 day ago

  • Solved

Website Login

On certain websites (HollandAmerica.com and Princess.com) when I login, it tells me I am logged in but then immediately goes back to the login page. Works on Firefox on m… (read more)

On certain websites (HollandAmerica.com and Princess.com) when I login, it tells me I am logged in but then immediately goes back to the login page. Works on Firefox on my WIndows 10 machine, but fails on my new Windows 11 machine.

Asked by rogergiudici 4 days ago

Answered by rogergiudici 4 days ago