• Solved

Want to make UI larger; modifying layout.css.devPixelsPerPx makes UI scaling inconsistent across screens

Hey, I want to make the UI slightly larger; I have found that modifying layout.css.devPixelsPerPx in about:config works the way I need it to. However, when using multiple… (read more)

Hey, I want to make the UI slightly larger; I have found that modifying layout.css.devPixelsPerPx in about:config works the way I need it to. However, when using multiple screens with different resolutions, the scaling no longer appears consistent between those screens. That would make sense (since it's a per-pixel configuration), but I couldn't any configuration option that only acts as a modifier for the standard scaling mechanism. I'm using macOS (10.15.7), Firefox 88.0. Attaching a screenshot taken from both screens together (not sure how macOS handles the difference in resolution when handling screenshots, there's definitely some magic going on with macOS screenshots in general; either way, it shows the problem really well).

Asked by gal.gofrit 1 week ago

Answered by TerryN21 5 days ago

  • Solved

Firefox not loading some internet pages

Firefox is having trouble loading certain pages, including with Facebook messenger but also a bunch of other sites. It'll just stop loading despite that the address is st… (read more)

Firefox is having trouble loading certain pages, including with Facebook messenger but also a bunch of other sites. It'll just stop loading despite that the address is still in the toolbar and the screen is still white. If I refresh a few times, maybe go to a different part of the same website and navigate from there, I do always manage to get there, but not sure what the problem is. This problem is new this week, and I think came from either switching internet providers earlier this week or trying out "Hopin" the next day, a video conferencing platform that my computer/internet totally couldn't handle. (I didn't notice the problems before trying Hopin but perhaps I didn't notice that first day.)

I have cleared my cache and cookies, and have also tried (following the advice of another answer on the same issue) renaming the Firefox program folder and installing Firefox again. I'm on Windows 10, 64-bit HP laptop. My extensions are uBlock Origin, Privacy Badger, Malwarebytes, Honey, Facebook Container, and Colour -- but all of these I had long before this issue started.

Asked by FrancesKoz 3 days ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

Screenshot isn't work properly since updateing to Firefox 88

When I try to screenshot and download an image it screenshots multiple images instead. My OS is Windows 10 and I'm having this problem when trying to screenshot and downl… (read more)

When I try to screenshot and download an image it screenshots multiple images instead. My OS is Windows 10 and I'm having this problem when trying to screenshot and download an image from Instagram. I right click on the image as I always have and it screenshots and saves multiple images instead. I never had this problem before updating to Firefox 88 and I've been using the screenshot feature for well over two years. I tried uninstalling and reinstalling Firefox and I'm still having the same problem. The image I'm trying to save is the one on the upper right.

Asked by brianheckert 2 weeks ago

Answered by brianheckert 2 weeks ago

  • Solved

Firefox ESR Flash support

Hi, In continuation to this thread, https://support.mozilla.org/en-US/questions/1293344 , May i know if the decision to continue the support for Flash is still the end of… (read more)

Hi, In continuation to this thread, https://support.mozilla.org/en-US/questions/1293344 , May i know if the decision to continue the support for Flash is still the end of June 2021 or has it already been decided to push until Sep/Oct end?

Asked by mohan.subramani3 16 hours ago

Answered by ·´¯`·...¸>-)))º> ~dbben 16 hours ago

  • Solved

PDF attachments being rejected

Outgoing emails with PDF attachments are being rejected by recipient's mail server, with suggestion that a virus or malware is present. This is a problem that has arisen … (read more)

Outgoing emails with PDF attachments are being rejected by recipient's mail server, with suggestion that a virus or malware is present. This is a problem that has arisen since Version 78.10 - for years have been sending PDF attachments without any problems.

No virus or malware found after full scan of this machine. Can send a PDF file as an attachment to an Outlook message from this machine without any issues, but attempting to do so with Thunderbird produces rejection message as attached.

I have accessed a different machine, also running v78.10.1, and this doesn't produce the error. Suggests a corruption in TB installation on this machine?

Can the profile be corrupted? If so, is there anything that can be done about it?

Asked by redgates 3 days ago

Answered by redgates 1 day ago

  • Solved

Firefox with Google

When I search for a site or book title in the search bar, I get a page all in Polish. Most annoying. Using Duck duck go I have no problem Is the problem with Firefox or G… (read more)

When I search for a site or book title in the search bar, I get a page all in Polish. Most annoying. Using Duck duck go I have no problem Is the problem with Firefox or Google?

Damascus

Asked by Damascus 1 day ago

Answered by jscher2000 23 hours ago

  • Solved

Everitime I open Firefox it always start from the last page I had visited. I'd like to change that and make it to start from Firefox home page, tried few things... but no luck.... Please any help? Thanks folks

Every time I open Firefox it always start from the last page I had visited before, I'd like to change that and have it to start from the browser home page.... tried few t… (read more)

Every time I open Firefox it always start from the last page I had visited before, I'd like to change that and have it to start from the browser home page.... tried few things with no luck.... any help folks? Thank you

Asked by peppe 1 day ago

Answered by Lukaz Lim 11 hours ago

  • Solved

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

My ISP is Plusnet. When I try to access their website using Firefox browser I get the following error: ===== Secure Connection Failed An error occurred during a connecti… (read more)

My ISP is Plusnet. When I try to access their website using Firefox browser I get the following error:

=====

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to webmail.plus.net. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).

Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the web site owners to inform them of this problem.
=======

I have reported the problem to Plusnet but they say 'not our problem'. Their reason being that the problem does not occur using Google Chrome.

Can you help please?

Asked by scm999 3 weeks ago

Answered by scm999 5 days ago

  • Solved

TSB Internet banking login problems

My default browser is Firefox but I am having problems logging into my TSB internet banking. TSB now demand, in addition to the usual login details, a One Time Password s… (read more)

My default browser is Firefox but I am having problems logging into my TSB internet banking. TSB now demand, in addition to the usual login details, a One Time Password sent to my phone which is supposed to last 90 days. This doesn't last 5 minutes let alone 90 days. I have also used Chrome and Edge to check if their browsers produce the same problem. There are no problems with either browser, the One Time Password lasts and login is straight forward. My Firefox is uptodate and the operating system is Windows 10. Any advice would be helpful as I've had none from TSB Thanks Roy.

Asked by roy15 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

  • Solved

[Important] [Malware] Fake Update Popups (I ACCIDENTALLY CLICKED ON ONE)

Please help. I was trying to download a file from MediaFire, and a popup appeared. I tried to close it, but another one opened up. They were all trying to install an exte… (read more)

Please help. I was trying to download a file from MediaFire, and a popup appeared. I tried to close it, but another one opened up. They were all trying to install an extension and saying "update Firefox" I accidentally clicked on one. It didn't do anything, but panicking, I Alt + F4'd a bunch of times and when I saw that they kept reopening, I shut off the computer. I came back, and I have no new programs, extensions or suspicious looking processes. As I'm writing this, Windows Defender is running a full scan.

Am I infected?

Asked by jiheme9189 20 hours ago

Answered by Rodney 19 hours ago

  • Solved

my headset stopped working with Firefox, but ok with Chrome

Suddendly the audio stopped coming from my headset, so I thought it was a problem with the headset itself, but then it works flawlessly with Chrome. How/where can I solve… (read more)

Suddendly the audio stopped coming from my headset, so I thought it was a problem with the headset itself, but then it works flawlessly with Chrome. How/where can I solve this problem? I hear the audio on my computer and not on the headset, but only if I use Firefox.

Asked by PaulaDesk 3 months ago

Answered by mutasim.haleem 3 months ago

  • Solved

Not reading messages at start up and losing all ope mail tags on shut down

Hi I'm a long time user of Firefox and have had virtually no problems over around 20 years. I particularly like the flexibility for backup and email file storage. I stor… (read more)

Hi I'm a long time user of Firefox and have had virtually no problems over around 20 years. I particularly like the flexibility for backup and email file storage.

I store my email files on an encrypted partition. I have been doing this for around 6 years and I have had no problems - until a couple of days ago.

My two problems are 1) Even though the "check for messages at startup" box is ticked it doesn't do this and 2)Any emails that are open at the time of shut down and no longer open on restarting

Both problems arrived at the same time. I increased the size of the encrypted partition mainly because there was no longer sufficient free space to allow the folders to be compacted. Around this time there was also an update.

I have tried uninstalling Thunderbird and reloading but alas no change

The partition identification letter is unchanged

The profile is still on the C drive. When I deleted it before uninstalling Thunderbird, Thunderbird wouldn't start ( I had expected it to create a new profile ). On replacing the profile from a backup, Thunderbird started up just fine but the problems still existed.

This is not a show stopping issue but with 6 email addresses to check and frequently leaving emails open under a tab as a reminder until the issue is dealt with, it is an inconvenience.

If anybody can suggest how I can resolve this irritation I would be very grateful.

Many thanks

Peter

Asked by PeterM 4 days ago

Answered by Toad-Hall 20 hours ago

  • Solved

Incorrect name displaying in Filters and Search

I am unable to get Thunderbird to display the correct name for an email recipient in Filters and Search, and I cannot determine where the name is being pulled from. Here … (read more)

I am unable to get Thunderbird to display the correct name for an email recipient in Filters and Search, and I cannot determine where the name is being pulled from.

Here is the address book with the correct name: address book

Here is the Filter screen with the incorrect name: https://i.imgur.com/60xLiP0.png

Here is the Search function with the incorrect name: https://i.imgur.com/YvutE7E.png

I checked Thunderbird's Account Settings and Options and there isn't any instance of either the correct or incorrect name in there. I even checked the Google account and that name doesn't appear there either.

Help please?

Asked by dfgarcia1972 5 days ago

Answered by Matt 2 days ago

  • Solved

Global search box disappered

Mail Tool bar: My global searchbox has disappeared and any attempt to bring it back -- even by reset -- fails. On customizing the tool bar I observe two odd boxes but bo… (read more)

Mail Tool bar: My global searchbox has disappeared and any attempt to bring it back -- even by reset -- fails. On customizing the tool bar I observe two odd boxes but both vanish when closing the edit palette window. What have I done wrong? Any ideas to get it back is very appreciated.

Kind regards, Mikael

Asked by epost6 1 day ago

Answered by Toad-Hall 22 hours ago

  • Solved

Thunderbird can Receive but not send (Gmail)

Hi, Im having trouble with this for a couple of days now. Thunderbird will receive emails just fine but when trying to send a mail from any of either accounts (i have 2 … (read more)

Hi,

Im having trouble with this for a couple of days now.

Thunderbird will receive emails just fine but when trying to send a mail from any of either accounts (i have 2 gmail accounts in my thunderbird client) it gives me an error message saying that the gmail server for smtp timed out

Thunderbird version 78.10.1 64 bit on Windows

This are the settings for both accounts:

Outgoing smtp.gmail.com Port 465 SSL/TLS Authentication method: Normal password

Incoming: imap.gmail.com Port 993 SSL/TLS Authentication method: Normal Password

I already turned of my firewall and antivirus and i have checked if the ports are blocked on my router and they are not blocked.

Please can anyone help with this

Thnx

Asked by qtech.central 1 day ago

Answered by mickdk2010 1 day ago

  • Solved

Lost all my emails and accounts after migrating Thunderbird.

Hi, I have been long time Thunderbird user. Never had issues before and never had issues while moving my profile files to a new PC or new hard drive. I always have been m… (read more)

Hi, I have been long time Thunderbird user. Never had issues before and never had issues while moving my profile files to a new PC or new hard drive. I always have been maintaining my profiles in a separated files drive. My main hard drive used for OS/Programs is failing. To save time I decided to jump back to use an old SSD where I already had OS/ Programs, one of them Thunderbird, which i guess was not up to date. By accident I opened this old Thunderbird and even when it showed all my email folders, just asked for credentials for some accounts. I stopped all and shut down. Went back to the old HDD, loaded OS, opened Thunderbird to recover one account password and when I went back to the hew HDD, Thunderbird is asking to create new account (like the profile is new). I verified that the profile is pointing to the correct profiles folder. Shutdown again, went back to the old HDD, opened Thunderbird and, dang..! same thing. So, now I can't open any of my accounts and old emails. Any ideas? Thanks in advance.

Asked by yaku.ve 1 day ago

Answered by yaku.ve 23 hours ago

  • Solved

Export email's adress

Dear Madam, Dear Sir, I am trying to export all email adress from our profesionnal account. Is there a way I can download an .xls or .csv file with all emails ? Thanks in… (read more)

Dear Madam, Dear Sir,

I am trying to export all email adress from our profesionnal account. Is there a way I can download an .xls or .csv file with all emails ?

Thanks in advance for your answer, Best regards,

Barthelemy

Asked by barthelemy1 1 day ago

Answered by Toad-Hall 23 hours ago

  • Solved

After update to 78.10.1 Thunderbird refuses to open at all on Windows 7 ultimate

Is there a work around so that I don't lose all my accounts and folders if I have to reinstall Thunderbird. The update was dated 6/5/21 but Thunderbird worked with no is… (read more)

Is there a work around so that I don't lose all my accounts and folders if I have to reinstall Thunderbird. The update was dated 6/5/21 but Thunderbird worked with no issues on the 7/5/21 but now clicking on the icon just produces a quick circle and nothing else.

Asked by pete.dickinson 3 days ago

Answered by Toad-Hall 1 day ago