Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Eşleştirme

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 2 views
  • Last reply by Selim

more options

Eşleşme olayını aylardır çözemediniz. Pc ile telefon senkeonize olmuyor.. aynı hesabı da açıyorum qr code da taratıyorum senkton olmuş gibi yapıyo ama hiç olmuyor. Uygulamadan açıyorum bu şekilde uyarı veryor. chrome kullandırmak için çabalıyorsunuz resmen..

Teşekkürler

Eşleşme olayını aylardır çözemediniz. Pc ile telefon senkeonize olmuyor.. aynı hesabı da açıyorum qr code da taratıyorum senkton olmuş gibi yapıyo ama hiç olmuyor. Uygulamadan açıyorum bu şekilde uyarı veryor. chrome kullandırmak için çabalıyorsunuz resmen.. Teşekkürler
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

Öncelikle bilgisayarınızda Menü > Ayarlar > Eşitleme sayfasına girip Değiştir düğmesine tıklayın ve eşitlemek istediğiniz her şeyin işaretli olduğunu kontrol edin.

Ardından https://accounts.firefox.com/ adresine girip "Bağlı hizmetler" başlığı altında telefonunuzun görüp görünmediğini kontrol edin. Görünüyorsa çıkış yapın.

Son olarak telefonunuzda Firefox'un açın ve menüden Firefox hesabınıza giriş yapmayı seçin, sonra da ekrandaki yönergeleri izleyin.