Non dago Firefox Hello botoia

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Zure trensa-barran edo menuan ez baduzu Firefox Hello botoia hello button aurkitzen, begiratu Tresna eta eginbide gehigarriak tiraderan lehenengo. Zure bertsiorako dagoeneko argitaratu bada, bertatik mugitu dezakezu egokien iruditzen zaizun txokora.

Ez baduzu Hello botoia ikusten Additional Tools and Features tiraderan, begiratu berriro aste batzuk barru. Eginbidea pixkanaka ari da jartzen erabiltzaileentzako eskuragarri, gure zerbitzari-azpiegitura karga jasateko gai dela ziurtatzeko.

Hona hemen Hello botoia nola mugitu:

1. Egin klik menu-botoian "new fx menu" irudia ez dago., nabigatzailearen goiko eskumako ertzean.
  2. Egin klik + Pertsonalizatu botoian Firefoxen tresna eta eginbide gehigarriak ikusteko.
    customize webrtc
  3. Arrastatu Hello ikonoa tresna gehigarrien leihotik tresna-barrara edo menura.
  4. Egin klik Irten pertsonalizatzetik botoian amaitzeko.