Vad är nytt i Firefox för iOS (version 10)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen tillbaka! Firefox har en ny, modern design som gör surfning bättre än någonsin. Få tillgång till dina favoritfunktioner och innehåll med bara några tryck.

Omgjord meny

Vi har gjort om menyerna för att ge dig genvägar till dina favoritfunktioner.

Ny programmeny

Tryck bara på menyknappen längst ner på skärmen.

application menu ios

Sidåtgärdsmenyn

Dela, synkronisera eller spara innehåll för senare. Tryck på sidåtgärdsmenyn i adressfältet för att göra mer med den härliga webbsidan du hittat.

page actions ios 10

Ny flikupplevelse

Om din nya flikskärm ser annorlunda ut, oroa dig inte -- det kommer du snart att se. Vi släpper denna funktion gradvis, så håll ögonen öppna.

Firefox gör det enklare att få tillgång till bra innehåll med varje ny flik. Välj bland populäraste webbplatser från hela webben, populära artiklar på Pocket och sidor som du nyligen har besökt eller bokmärkt.

activity stream ios 10

Läs Nya flikinställningar i Firefox för iOS för att justera inställningarna för nya fliksidor.

Sökförslag är aktiverade som standard

Trött på att skriva? Firefox kommer att visa populära sökförslag som standard när du skriver. (Obs! Om du har stängt av sökförslag tidigare, kommer de inte att visa när du uppdaterar.)

search suggestions ios 10

QR-kodknappen bredvid adressfältet

Vi har flyttat QR-kodläsarknappen bredvid adressfältet för att göra den enklare att hitta. Tryck bara på adressfältet och tryck sedan på QR-kodsymbolen bredvid den.

qr code 10

Mer information om QR-kodläsarens funktion finns i Skanna QR-koder i Firefox för iOS.