Wat is er nieuw bij Kleurstellingen?

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.
Dit artikel beschrijft de wijzigingen in de beschikbaarheid van Kleurstellingsthema’s op 8 februari 2022, met de uitgave van Firefox versie 97.

Wat is er met mijn Kleurstellingenthema’s gebeurd?

Op 8 februari 2022 zijn de 18 Kleurstellingenthema’s die in Firefox versie 94 zijn geïntroduceerd verlopen. Dit betekent het einde van een speciale, tijdelijke functieset. U kunt echter uw favoriete Kleurstellingsthema voor altijd behouden, zolang u hem maar gebruikte op de verloopdatum. Met andere woorden, als een Kleurstellingsthema was “ingeschakeld” in het paneel Thema’s van de Add-onbeheerder, is die Kleurstelling voor altijd van u.

Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Thema’s. Dit brengt u naar het paneel Thema’s van de Add-onbeheerder. Het gebruikte thema wordt bovenaan getoond, onder Ingeschakeld.

ManageThemes

Nadat de collectie kleurstellingen van versie 94 is verlopen, zult u wat wijzigingen in de add-onbeheerder opmerken. De sectie Kleurstellingen verschijnt niet meer, en uw actieve, ingeschakelde kleurstelling blijft in de sectie “Ingeschakeld” staan, tussen andere systeemthema’s en thema’s van derden. Als u de kleurstelling uitschakelt, wordt deze naar de sectie “Uitgeschakeld” verplaatst.

Wat als ik niet bijwerk naar Firefox versie 97?

Ongeacht de versie (versie 94 en hoger) behoudt u de toegang tot de Kleurstellingen van versie 94 die u actief ingeschakeld had om middernacht op 8 februari 2022.

Behoud ik nog steeds mijn oude Kleurstellingsthema nadat ik bijwerk naar Firefox 97?

Ja. Als u bijwerkt naar Firefox versie 97, behoudt u toegang tot de Kleurstelling van Firefox 94 die u ingeschakeld had op 8 februari 2022 en krijgt u toegang tot alle zes nieuwe Kleurstellingen. Uw Kleurstellingsthema van versie 94 en de nieuwe collectie van versie 97 zijn allemaal beschikbaar in de Add-onbeheerder.