Wat als ik geen toegang meer heb via authenticatie in twee stappen?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel legt uit wat u moet doen als aanmelden bij uw Mozilla-account middels authenticatie in twee stappen is vergrendeld.

Authenticatie in twee stappen voegt extra beveiliging toe aan uw Mozilla-account, door het voor iemand anders moeilijker te maken zich aan te melden bij uw account. Als u authenticatie in twee stappen niet meer kunt gebruiken, dan kunt u een een van uw eerder opgeslagen reserve-authenticatiesleutels gebruiken om op veilige wijze weer toegang te krijgen tot uw account. Als alternatief kunt u, als u een apparaat hebt dat nog steeds in aangemeld bij uw account, dat apparaat gebruiken om authenticatie in twee stappen uit te schakelen, zodat u aan kunt melden bij uw account zonder authenticatie in twee stappen.

Help ons deze problemen in de toekomst te voorkomen door deze korte enquête in te vullen.

Ik heb mijn apparaat voor authenticatie in twee stappen

1. Ga naar https://accounts.firefox.com en meld u aan.
  2. Voer de authenticatiecode uit uw app voor authenticatie in twee stappen in.
  3. Ga na aanmelden naar Beveiliging en klik naast Authenticatie in twee stappen op de knop Uitschakelen.
  4. Er wordt een bevestigingsvenster getoond. Klik op de knop Uitschakelen in de prompt Authenticatie in twee stappen uitschakelen?.

Ik heb mijn apparaat voor authenticatie in twee stappen, maar het geeft een ongeldige code

1. Als u Google Authenticator gebruikt, tik dan op het driestippenmenu, ga naar Instellingen, selecteer Tijdcorrectie voor codes en ten slotte Nu synchroniseren.
Alle authenticatie-apps zijn afhankelijk van accurate klokken. Als u problemen hebt met aanmelden, controleer dan dat de klokken accuraat zijn op zowel het apparaat waarop u wilt aanmelden als uw apparaat voor authenticatie in twee stappen.

Ik ben mijn apparaat voor authenticatie in twee stappen kwijt, maar ik heb nog een ander aangemeld apparaat

Als u niet in uw account komt, maar een apparaat hebt dat nog steeds is aangemeld via authenticatie in twee stappen, dan kunt u dat apparaat gebruiken om authenticatie in twee stappen uit te schakelen:

1. Ga naar https://accounts.firefox.com en meld u aan.
  2. Klik onder Beveiliging op de knop Uitschakelen naast Authenticatie in twee stappen.
  3. Klik op de knop Uitschakelen in de prompt Authenticatie in twee stappen uitschakelen?.
Als u geen toegang hebt tot uw aangemelde apparaten en uw aparaten voor authenticatie in twee stappen kwijt bent, ga dan verder naar onderstaande secties.

Ik ben mijn apparaat voor authenticatie in twee stappen kwijt, maar ik heb een reserve-authenticatiecode

1. Ga naar https://accounts.firefox.com en meld u aan.
  2. Als u wordt gevraagd om een code voor authenticatie in twee stappen, klik dan op Problemen met invoeren van een code? en voer een van uw eerder opgeslagen reserve-authenticatiecodes in.
    • Als u niet meer weet of u uw reserve-authenticatiecodes hebt opgeslagen, controleer dan of uw bestand is gedownload en opgeslagen met de naam <uw_emailadres> Firefox backup authentication codes.txt.
  3. Ga naar Beveiliging en klik op de knop Uitschakelen naast Authenticatie in twee stappen.

Ik ben mijn apparaat voor authenticatie in twee stappen kwijt, kan mijn reserve-authenticatiecodes niet vinden en heb geen aangemeld apparaat

Helaas wordt deactivering van authenticatie in twee stappen niet ondersteund en hebt u geen toegang tot uw bestaande Synchronisatiegegevens. U kunt wel een nieuwe account instellen met een ander e-mailadres, om weer te gaan synchroniseren.

Ik ben mijn apparaat voor authenticatie in twee stappen kwijt, kan mijn reserve-authenticatiecodes niet vinden en heb geen aangemeld apparaat. Kan ik verwijdering van mijn Mozilla-account aanvragen?

In dit geval is het momenteel niet mogelijk om uw Mozilla-account te verwijderen, omdat we geen manier hebben om uw identiteit en eigendom van die account te verifiëren. We bevelen u aan een nieuwe Mozilla-account aan te maken om gebruik te kunnen maken van Firefox Synchronisatie en andere services die een Mozilla-account vereisen.

Noch hieltyd help nedich?

As jo de boppesteande stappen probearre hawwe en jo kinne noch hieltyd net oanmelde, stjoer dan in berjocht nei ús stipeteam.

Kontakt opnimme