Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.
Noot: als u de versie van Firefox in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Dit artikel is alleen van toepassing als u Firefox handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).
Noot: als u Firefox vanuit de Microsoft Store hebt geïnstalleerd, ontvangt u Firefox-updates via de Microsoft Store. Dit artikel is alleen van toepassing als u Firefox hebt geïnstalleerd door het van Mozilla te downloaden. Lees in dit Microsoft-artikel hoe u kunt controleren op Firefox-updates in de Microsoft Store.

Standaard wordt Firefox automatisch bijgewerkt. U kunt te allen tijde op updates controleren, waarbij een update wordt gedownload, maar deze wordt niet geïnstalleerd totdat u Firefox herstart.

Firefox bijwerken

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton aan de rechterzijde van de Firefox-werkbalk, ga naar Help en selecteer Over Firefox.Open in de menubalk bovenin het scherm het menu Firefox en kies Over Firefox. Het venster Over Mozilla FirefoxOver Firefox wordt geopend.
  2. Firefox gaat automatisch na of er updates zijn. Een update wordt gedownload als deze beschikbaar is.
    fx91AboutDownloadingUpdatefx70Linux-AboutFirefox-Downloadingfx71macOS-AboutFirefox-Downloading
  3. Als de download gereed is, klik dan voor de installatie op Herstarten om Firefox bij te werken.
    fx91AboutRestartUpdatefx70Linux-AboutFirefox-Restartfx71macOS-AboutFirefox-Restart
Hebt u problemen?

Als u problemen ondervindt bij het bijwerken van Firefox, download dan het Firefox-installatieprogramma, sluit Firefox af en voer het installatieprogramma uit.

Al uw gegevens blijven behouden.

Configureren hoe Firefox updates installeert

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Ga in het paneel Algemeen naar de sectie Firefox-updates.