Beste praktijken voor het installeren en bijwerken van Firefox

Dit artikel is bedoeld voor IT-beheerders die Firefox op de computers in hun organisatie willen instellen.

Configuratie-opties

Automatische updates zijn in Firefox standaard ingeschakeld. We raden aan deze functie te behouden, zodat uw gebruikers kunnen worden voorzien van de nieuwste beveiligingspatches en functies.

Als u updates wilt uitschakelen, kunt u dit doen middels het beleid DisableAppUpdate.

Lees voor meer informatie over beleid het Beleidsoverzicht.

Bètabuilds

Met bètabuilds van Firefox kunt u functies testen voordat ze in de reguliere versie van Firefox worden vrijgegeven. Ze vormen een goede manier om problemen met toekomstige functies en updates te identificeren voordat ze beschikbaar komen voor de rest van uw organisatie.

Zie Firefox-testbuilds om bètabuilds of andere testversies van Firefox te downloaden.

Installatiemap

Voor de beste beveiliging dient Firefox in de standaardmap in Windows te worden geïnstalleerd, zijnde Program Files of Program Files (x86). Firefox erft de rechten van de installatiemap, en andere mappen zouden wijzigingen door andere gebruikers van de computer kunnen toestaan.