Template:resetsteps

1. Klicka på knappen Återställ Firefox, om du tittar på den här sidan i Firefox.
    Det här fungerar inte om du använder en annan webbläsare eller på en mobil enhet.
    • Du kan också hitta knappen Återställ Firefox längst upp i Firefox about:support på sidan om felsökningsinformation.
  2. För att fortsätta, klicka på Återställ Firefox i det bekräftelsefönster som öppnas.
  3. Firefox stängs och återställs. När det är gjort, kommer ett fönster lista de uppgifter som importerades. Klicka på Slutför och Firefox kommer att öppnas.

OBS: Knappen Återställ Firefox finns också i fönstret Firefox felsäkert läge, om du inte kan starta Firefox normalt. Du kan också göra en manuell återställning genom att skapa en ny profil och överföra viktiga data till den nya profilen.