Förslagslådan

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Vi vill ha din feedback!

Vi samlar in era omdömmen, läser era kommentarer och presenterar dem för Mozillas ingenjörs -och produktions-team varje vecka. Använd den här länken för att skicka oss värdeful feedback:

Submit Your Feedback

Du kan även hjälpa oss att göra Firefox bättre genom att skicka in användardata

Dessa fina personer hjälpte till att skriva den här artikeln:

Illustration of hands

Bli volontär

Väx och dela din expertis med andra. Svara på frågor och förbättra vår kunskapsbas.

Läs mer