Ta bort en sökmotor i Firefox Focus för Android

Firefox Focus kommer med inbyggda sökmotorer och du kan till och med lägga till fler. Du kan också städa upp din lista genom att ta bort oönskade sökmotorer:

1. Tryck på menyknappen längst upp till höger
    focus menu android
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på alternativet under Sök.
  4. Tryck på menyknappen längst upp till höger.
    search engine menu
  5. Tryck på Ta bort.
  6. Sätt ett kryss bredvid varje sökmotor som du vill ta bort.
  7. Tryck på papperskorgen focus delete search engine högst upp till höger.
  8. Tryck på bakåtpilen för att spara dina ändringar och återgå till föregående skärm.