Lägg till en sökmotor till Firefox Focus for Android

Den här sidan beskriver några nya funktioner i Firefox Focus. Om ditt Firefox Focus ser annorlunda ut, oroa dig inte. Du kommer att kunna hämta den nya versionen snart.

Firefox Focus kommer med inbyggda sökmotorer, men du kan också lägga till nya:

1. Tryck på menyknappen längst upp till höger.
    focusmenu 4
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på alternativet under Sök.
  4. Tryck på Lägg till en annan sökmotor.
  5. Ge sökmotorn ett namn i fältet Namn som ska visas.
  6. I fältet Söksträng som ska användas, anger du länken till din sökfråga.
  7. Tryck på Spara för att spara dina ändringar.
  8. Tryck på bakåtpilen för att återgå till föregående skärm.