Importera bokmärken från Google Chrome

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Import bookmarks and other data from Google Chrome

Med Firefox kan du enkelt importera bokmärken och annan data från Google Chrome. Genom att följa den här artikeln steg för steg kan du göra precis detta.

Obs: För att importera din information från en annan webbläsare, se Importera bokmärken och annan data från andra webbläsare.
  1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen. Klicka på knappen Bibliotek 57 library icon i verktygsfältet. (Om du inte ser den där, klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte. och klicka sedan på Bibliotekklicka på menyknappen Bilden "fx89menuButton" finns inte..) Klicka på Bokmärken och klicka sedan på fältet Visa alla bokmärkenHantera bokmärken längst ner.
  2. I verktygsfältet under biblioteksfönstret, klicka på f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.pngImportera och säkerhetskopiera och välj sedan Importera data från annan webbläsare…
    Import Data from Another Browser 57
  3. Välj Chrome i menyn som dyker upp och klicka sedan på NästaFortsätt.
    FxImportWizard-Win7
  4. Firefox kommer att visa de inställningar och den information som kan importeras. Välj de saker du vill importera och klicka sedan på NästaFortsätt.
    Chrome Items to import 57
    • Kakor: Små informationsbitar som sparas i din dator av vissa hemsidor och används för att hålla dig inloggad, lagra dina inställningar med mera.
    • Webbläsarhistorik: Information om vilka hemsidor du besökt.
    • Sparade Lösenord: Dina användarnamn och lösenord som Chrome har sparat.
    • Bokmärken: Webbsidor du själv har sparat i Chromes bokmärkessystem.
  5. Klicka på SlutförKlar. De saker du valt kommer nu att importeras till Firefox.

Eftersom Chromes grundinställning är att spara bokmärken i bokmärkesfältet borde du hitta dina importerade bokmärken i mappen Från Google Chrome i Firefox bokmärkesfältet. För mer information om bokmärken i Firefox, se Bokmärken.

From Google Chrome - 57