De vertaal-add-on toevoegen aan Firefox

Firefox heeft altijd prioriteit gegeven aan gebruikersgemak en privacy, vooral wanneer het gaat om het navigeren door inhoud in meerdere talen. De add-on Firefox Translations is voor velen een waardevol hulpmiddel geweest, waardoor de mogelijkheid werd geboden om websites rechtstreeks in Firefox te vertalen zonder afhankelijk te zijn van cloudservices. Omdat browsertechnologie voortschrijdt en streeft naar het verbeteren van de gebruikerservaring, stapt Firefox over naar een meer naadloze, geïntegreerde oplossing.

Introductie van ingebouwde vertaling in Firefox

Vanaf Firefox versie 118, zijn we verheugd een ingebouwde vertaalfunctie te introduceren, een belangrijke stap voorwaarts in ons streven naar privacy en naadloos surfen. Met deze functie, die rechtstreeks in uw browser is geïntegreerd, zijn lokale vertalingen van webpagina’s mogelijk, waardoor ervoor wordt gezorgd dat uw privacy en beveiliging onaangeraakt blijven. Dit ingebouwde hulpmiddel maakt moeiteloos surfen over het web in uw voorkeurstaal mogelijk, waardoor een aparte vertaaladd-on niet meer nodig is.

Wijzigingen aan de add-on Firefox Translations

Met de introductie van de ingebouwde vertaalfunctie, ontvangt de add-on Firefox Translations geen updates of onderhoud meer. Hoewel de add-on nog een poosje functioneel blijft, raden we gebruikers aan om over te stappen op de ingebouwde vertaalfunctie voor de meest actuele en veilige ervaring.

Volgende stappen voor gebruikers

Terwijl we de add-on Firefox Translations beëindigen, nodigen we gebruikers uit om de ingebouwde vertaalfunctie te gaan gebruiken. Zorg ervoor dat u Firefox versie 118 of hoger gebruikt om de functie te kunnen gebruiken. Bezoek Firefox Vertaling voor details.