Hemskärmen på iOS - sök och nå favoritsidor på ett ställe

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Den här artikeln visar en kommande version av Firefox för iOS, så din version kan se annorlunda ut. Uppdatera om några veckor för att få dessa funktioner.

Hemskärmen är det första du ser när du öppnar Firefox på din telefon eller surfplatta. Du kan också nå den genom att när som helst trycka på adressfältet.

Firefox Hemskärmen

Förstagångsanvändare av Firefox kommer se topprankade sidor publicerade av Alexa. Detta kommer så småningom ersättas med dina mest besökta webbsidor allt eftersom du använder Firefox.

Sök efter allt genom hemskärmen

Hemskärmen har ett sökfält överst i appen som används för både söktermer och webbadresser. Skriv helt enkelt in vad du vill söka efter och välj från en av de sökmotorer som dyker upp längre ner i appen. Du kan också trycka på OK för att använda standardsökmotorn.

quick_search_ios_swe

Firefox kommer också föreslå sidor från din historik, bokmärken, öppna flikar och populära domäner som liknar din sökning.

Nå dina bokmärken, läslista och historik

Nå dina mest besökta sidor, bokmärken och läslistan genom bara några få tryckningar. Knapparna under sökfältet ger dig tillgång till din data, inte bara på din nuvarande enhet, utan även på andra enheter också. (Tips: Ställ in Sync på din dator eller Android enhet för att dela din data med din iPhone eller iPad.)

Awesome_screen_navbar_Firefox_iOS

Förklaring av symboler