Lägg till sidor i din läslista i Firefox för iOS

Den här artikeln visar en kommande version av Firefox för iOS, så din version kan se annorlunda ut. Uppdatera om några veckor för att få dessa funktioner.

Ont om tid? Spara webbsidor till din läslista och läs dem senare på din iPhone, iPad eller iPod, även om du är offline.

Lägg till en sida i din läslista

1. Tryck på Dela sida med…
  2. Klicka på Firefox ikonen i menyn som dyker upp.
  3. Klicka på Lägg till i läslistan så att en bock syns. Finns det redan en bock behöver du inte klicka. (Valfritt: ta bort bocken bredvid Lägg till i Bokmärken om du inte vill bokmärka sidan.)
  4. Klicka på Lägg till för att lägga till sidan i läslistan.

Lägg till en sida från läsarvy

1. Klicka på läsarvy ikonen Reader mode .
  2. Klicka på ikonen för Lägg till i läslistan readinglist1 högst upp på skärmen.
  3. Klicka på papperskorgen om du vill ta bort sidan från läslistan trash icon fx iOS .

Visa din läslista

Redo för läsning? Följ dessa steg för att se din läslista:

1. Klicka på adressfältet för att visa hemskärmen.
  2. Klicka på ikonen för läslistan Reader mode för att visa din lista.
    FxiOS-sample-reading-list
  3. För att ta bort en sida, drag åt vänster och klicka på Ta bort.
    FxiOS-remove-reading-list-article
// Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:lubblig. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.