Ta bort synkroniseringsdata från Firefox genom att logga ut från Firefox-kontot

Om du inte längre använder ett Firefox-konto på en viss enhet (speciellt när du ger åtkomst till din dator till någon annan) logga ut från Firefox-kontot för att se till att ingen kan komma åt dina synkroniserade bokmärken, lösenord, tillägg och historik.

Från och med Firefox version 82 kan du också ta bort dina synkroniserade data från den enheten när du loggar ut.

Logga ut från ditt Firefox-konto på en enhet

1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen.
  2. Klicka på ditt Firefox-konto (e-postadress).
    sign out fx account
  3. Klicka på Kontoinställningar under din e-postadress.
    fx account settings
  4. Klicka på Logga ut.
  5. För att radera din synkroniserade information från den installationen, sätt ett kryss i rutan bredvid Ta bort data från den här enheten (inloggningar, lösenord, historik, bokmärken, etc.)
    Fx82DeleteData
Obs: Den här funktionen är endast tillgänglig i Firefox version 82 och senare.

Vad gör "Ta bort data från den här enheten"?

Detta raderar inte din information från andra synkroniserade enheter -- endast den här enheten du loggar ut från. För att radera ditt Firefox-konto helt, se How do I delete my Firefox Account?

Om du aktiverar den här kryssrutan när du loggar ut raderar du dina data på enheten, detta inkluderar:

• Synkroniserade data från datorn
    • Inloggningar
    • Bokmärken
    • Lösenord
    • Historik
    • Tillägg
  • Kakor och cache
  • Surf- och nedladdningshistorik

Den här knappen kommer inte heller att ta bort följande information från enheten:

• Webbplatsbehörigheter
  • Ändrade inställningar
  • Nedladdningsåtgärder
  • Anpassning av verktygsfält
  • Säkerhetscertifikat

Om du vill ta bort denna information, se Förnya Firefox – återställ tillägg och inställningar