Anpassa kontroller, knappar och verktygfält i Firefox

Menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte.Fx57Menu ger dig enkel tillgång till dina favoritfunktioner i Firefox. Tycker du inte om standardarrangemanget? Det går lätt att anpassa. Finns det något du använder hela tiden? Försök att lägga till den i verktygsfältet. Vi visar dig hur.

Anpassa menyn eller verktygsfältet

Du kan ändra objekten som visas i menyn eller på verktygsfältet.

1. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj 57customize-icon.png Anpassa….
    • En särskild flik öppnas som låter dig dra och släppa objekt in eller ut ur menyn och verktygsfältet. Experimentera gärna med vad som är bäst för dig. Du kan alltid börja om genom att klicka på knappen Återställ standard längst ned på skärmen.
    Anpassa Firefox
  2. När du är klar klickar du på knappen Klar.

Aktivera namnfältet, menyfältet eller bokmärkesfältet=

Aktivera namnfältet

1. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj 57customize-icon.png Anpassa….
  2. Sätt en bock intill Namnfältet längst ner till vänster.
  3. Klicka på knappen Klar.

Aktivera menyfältet eller bokmärkesfältet

1. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj 57customize-icon.png Anpassa….
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Verktygsfält längst ner på skärmen och välj de objekt du vill visa.
  3. Klicka på knappen Klar.

Anpassa menyn eller verktygsfältet

Du kan ändra objekt som visas i menyn eller på verktygsfältet.

1. Klicka på menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte. och välj Anpassa.
    • En särskild flik öppnas som låter dig dra och släppa objekt in eller ut ur menyn och verktygsfältet. Experimentera gärna med vad som är bäst för dig. Du kan alltid börja om genom att klicka på knappen Återställ standard längst ned på skärmen.
    Customize Fx 29 Win8Customize_fx55-win
  2. När du är klar klickar du på den gröna knappen Avsluta anpassning .
Obs: Många tillägg kommer med knappar som du kan lägga till i menyn eller verktygsfältet. Om du vill lära dig mer, se Hitta och installera tillägg för att lägga till funktioner till Firefox.

Aktivera namnfältet, menyfältet eller bokmärkesfältet

toolbars-dropdown-menu_fx55

Aktivera namnfältet:

1. Klicka på menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte. och välj Anpassa.
  2. Klicka på knappen NamnfältetMarkera kryssrutan Namnfältet längst ned till vänster.
  3. Klicka på den gröna knappen Avsluta anpassning button.

Aktivera menyfältet eller bokmärkesfältet:

1. Klicka på menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte. och välj Anpassa.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Visa/Dölj verktygsfältVerktygsfält längst ned på skärmen och välj de objekt du vill visa.
  3. Klicka på den gröna knappen Avsluta anpassning.

Aktivera namnfältet eller bokmärkesfältet

Aktivera namnfältet:

1. Klicka på menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte. och välj Anpassa.
  2. Klicka på knappen Namnfältet nederst till vänster.
  3. Klicka på den gröna knappen Avsluta anpassning.

Aktivera verktygsfältet bokmärken:

• Klicka på menyn Visa högst upp på skärmen, gå ner till Verktygsfält och välj Bokmärkesfältet.

Aktivera namnfältet eller bokmärkesfältet

1. Klicka på menyknappen Bilden "new fx menu" finns inte. och välj Anpassa.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Visa/Dölj verktygsfält längst ner på skärmen och välj de objekt du vill visa.
  3. Klicka på den gröna knappen Avsluta anpassning.

Har du problem?

Försök att återställa standardinställningen av knappar och verktygsfält genom att klicka på knappen Återställ standard när du är i anpassningsläget. Om det inte löser problemet kan du prova följande: