Lägg till en Firefox-widget på din startskärm

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Add a Firefox widget to your Home screen

Den här funktionen är endast tillgänglig på Firefox för iOS version 29+ och iOS 14+. Se Vilken version av Firefox använder jag? för mer information.

I iOS 14 introducerade Apple begreppet Home Screen widgets. Så nu kan alla widgetar som är tillgängliga i vyn Idag också läggas till på startskärmen bredvid dina appar.

Med Firefox-widgets kan du snabbt starta nya sökningar och komma åt dina favoritwebbplatser allt från din startskärm.

Hur man lägger till en Firefox-widget

1. Tryck och håll kvar på en tom plats på startskärmen.
  2. Tryck på plusikonen + längst upp till vänster på startskärmen
    iOS14PlusIcon
  3. Rulla ned och välj appen Firefox från listan.
  4. Du kan bläddra bland tillgängliga widgetar genom att svepa åt vänster och höger. När du hittar den du vill lägga till klickar du på knappen + Lägg till widget.

Typer av widgets

Snabbåtgärder-widget

iOSQuickActionsWidget

Finns i storlek liten och medium. Denna widget lägger till genvägar till din startskärm för vanliga uppgifter du gör i webbläsaren. För den lilla storleken kan du välja vilken av fyra uppgifter som ska visas i konfigurationsinställningarna.

Snabbvy-widget

iOSQuickViewWidget

Finns i storlek medium och större. Denna widget tar dina öppna flikar direkt till startskärmen. Dessa fungerar som en snabb påminnelse om var du slutade förra gången du var i webbläsaren och gör det snabbt att återvända till den uppgiften.

Toppwebbplats-widget

iOSTopSitesWidget

Finns i storlek medium. Denna widget tar din lista över mest använda webbplatser till din startskärm för enkel åtkomst. Det är som att ha en appikon för dina favoritwebbplatser. Du kan lägga till valfri webbplats i den här listan med alternativet Fäst på Top Sites.