Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Miten voin palauttaa aikaisemman (ei edellisen, vaan vielä aikaisemman, ehkä viidenneksi viimeisen) istunnon välilehdet, jotka suljin kaikki kerralla?

  • 2 svar
  • 1 har dette problem
  • 7 visninger
  • Seneste svar af 0049

more options

Haluaisin siis avata suljetut 49 välilehteä kerralla, etten joutuisi etsimään niitä yksi kerrallaan sivuhistoriasta.

Haluaisin siis avata suljetut 49 välilehteä kerralla, etten joutuisi etsimään niitä yksi kerrallaan sivuhistoriasta.

Alle svar (2)

more options

Moi, tuo ei ole mahdollista, mutta tässä muutama ehdotus, joista voi olla apua:

  1. Voit tallentaa nykyiset välilehdet kirjanmerkkeihin, esimerkiksi omaan kansioonsa, valitsemalla valikosta Kirjanmerkit > "Aseta avoimet sivut kirjanmerkeiksi", tai Windowsissa pikavalinnalla Ctrl+Shift+D. Voit myöhemmin avata kaikki sivut yhdestä kirjanmerkkikansiosta klikkaamalla kansiota hiiren oikealla ja valitsemalla "Avaa kaikki kirjanmerkit".
  2. On olemassa lisäosia, joilla voi tallentaa istunnon välilehdet haluttuna hetkenä tai automaattisesti tietyin väliajoin. En osaa itse suositella tai haukkua yhtäkään, mutta tätä olen kokeillut: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/session-boss/ .
  3. Mainitsen vielä, että Firefox käyttää sisäisesti tiedostoja nykyisen istunnon tallentamiseen ja viimeisimmän palauttamiseen. On mahdollista ottaa istunnon tiedot sisältävästä tiedostosta kopio haluttuna hetkenä ja palauttaa se milloin tahansa myöhemmin. Tämä on minusta kuitenkin aika vaivalloista ja mahdollisesti virhealtista. Esimerkiksi tässä englanninkielisessä tukikeskustelussa on osittain selitetty, miten se toimii: https://support.mozilla.org/fi/questions/1189759

Ændret af user1456708 den

more options

Kiitos paljon vastauksesta! Kirjanmerkkeihin tallentaminen tai tuon Session boss -lisäosan käyttäminen tuntuvat hyvin varteenotettavilta vaihtoehdoilta. Kolmanteenkin mahdollisuuteen perehdyin hieman, mutta olin jo ehtinyt aloittaa välilehtien etsimisen sivuhistoriasta, ja tyydyin siihen ratkaisuun.