Kuinka palautan välilehdet edelliseltä selauskerralta?

Firefox ei enää tallenna välilehtiä ja ikkunoita, kun suljet sen. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saat välilehtesi ja ikkunasi takaisin edelliseltä selausistunnolta.
Huomaa: Jotta saisit välilehdet ja ikkunat takaisin edelliseltä istunnoltasi, sinun pitää sulkea Firefox valikon kautta:

Paina Firefox-ikkunan ylälaidasta Firefox-painiketta ja napsauta LopetaValitse Firefox-ikkunan ylälaidasta Tiedosto-valikko ja valitse LopetaValitse valikkopalkista Firefox-valikko ja napsauta Lopeta FirefoxValitse Firefox-ikkunan ylälaidasta Tiedosto-valikko ja valitse Lopeta

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja napsauta sitten LopetaLopeta Close 29

Jos suljet jokaisen ikkunan ja välilehden erikseen, vain viimeinen ikkuna tai välilehti on saatavilla, kun avaat Firefoxin uudestaan.

Edellisen istunnon palautus oletusaloitussivulta

Jos sinulla oli ikkunoita tai välilehtiä auki, kun suljit Firefoxin, oletusaloitussivulla on alareunassa Palauta edellinen istunto -painike. Jos haluat palauttaa välilehdet ja ikkunat, napsauta painiketta. Restore Previous Session - Win1

Session Restore - Home - Win Session Restore - Home - Mac Session Restore - Home - Lin

Huomaa: Jos olet asettanut aloitussivuksesi jonkin muun sivun kuin Firefoxin aloitussivun, voit palauttaa oletusaloitussivun.

Edellisen istunnon palauttaminen sivuhistoriavalikosta

Ellet käytä Firefoxin aloitussivua omana aloitussivunasi, voit palauttaa ikkunat ja välilehdet seuraavilla ohjeilla:

• Paina Firefox-ikkunan ylälaidan Firefox-painiketta, siirry Sivuhistoria-valikkoon (Windows XP: napsauta Sivuhistoria-valikkoa) ja valitse Palauta edellinen istunto.Napsauta valikkopalkin Sivuhistoria-valikkoa ja valitse Palauta edellinen istunto.Napsauta Firefox-ikkunan ylälaidan Sivuhistoria-valikkoa ja valitse Palauta edellinen istunto. Restore Previous Session - Win2

Edellisen istunnon palauttaminen joka kerta, kun Firefox avataan

Katso artikkelista Restore previous session - Configure when Firefox shows your most recent tabs and windows ohjeet välilehtien ja ikkunoiden avaamiseen automaattisesti joka kerta, kun Firefox käynnistetään.