Tilføjelser som skaber stabilitets- og sikkerhedsproblemer sættes på en blokeringsliste

Revisionsinformation
  • Revision id: 83018
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Extensions > Udvidelser
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Tilføjelser (udvidelser, temaer og plugins) der overtræder Mozilla's tilføjelser retningslinjer sætte på en "blokeringsliste".

Hvad bruges til blokeringslisten til?

Deaktivere usikre tilføjelser

Firefox vil blokere den usikre tilføjelse fra at indlæse og vise dig følgende besked:

Firefox har fastlagt at følgende tilføjelser er kendt for at være kilde til stabilitets- eller sikkerhedsproblemer

Add-ons Blocklist Mac1

For at forhindre disse tilføjelser fra at køre, klik på Genstart Firefox.

Blokere usikre tilføjelser fra at blive installeret

Når du prøver at installer en usikker tilføjelse der er på blokeringslisten, vil Firefox blokere installationen og vise beskeden:

navn kunne ikke installeres da der er høj risiko for at den forsager stabilitets- eller sikkerhedsproblemer.

Forhindre plugins i at køre automatisk

Firefox kan forhindre et plugin i at køre automatisk (hvilke forhindre mange problemer). Når Firefox blokere et plugin vil du se en besked i stil med denne:

Click to play 1

Du kan så vælge at køre plugin'et eller opdatere den (hvis en opdatering er tilgængelig). For at lære mere, læs Hvorfor skal jeg klikke for at aktivere plugins?

Trin af tage

Hvis den installerede tilføjelse er deaktiveret

Udvidelse eller tema

1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, klik på Tilføjelser og temaer, og klik så på Udvidelser.
  2. På menuen "Indstillinger for alle tilføjelser" Add-on Tools Icon , sørg for at menuelementet Opdater tilføjelser automatisk er markeret.

Plugin

Bemærk: Hvis der ikke er en opdatering tilgængelig, kan det være du skal kontakte udvikleren af det blokerede plugin.

Blokeret installation

Hvis du var blokeret fra at installer en tilføjelse, så kontroller om der er en opdateret version af tilføjelsen som du forsøgte at installere.

Bemærk: Hvis der ikke er en opdateret version at installere, kan det være du skal kontakte udvikleren af den blokerede tilføjelse.

Hvilke usikre tilføjelser er på blokeringslisten?

Se listen af blokerede tilføjelser.