Serveren blev ikke fundet - Fejlsøg forbindelsesproblemer

Revisionsinformation
  • Revision id: 73538
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Rettet søgeopsummering
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Hvis du har problemer med at forbinde til et websted, kan det være du får fejlbeskeder som Serveren blev ikke fundet. Denne artikel beskriver hvordan man fejlsøger problemet der er skyld i fejlen.

Prøv i en anden browser

Til at begynde med, prøv at åbn et websted i en anden browser (så som Internet ExplorerSafariEpiphany eller Chromium).

Ingen browsere kan indlæse websteder

Hvis hverken Firefox eller din anden browser kan indlæse websteder, er problemet ikke Firefox, også bør du søge hjælp et andet sted:.

Du bør også kontroller det følgende:Du bør starte med at kontroller det følgende:

• Sørg for dit modem og/eller router begge er tændt og ikke indiker fejl.
  • Hvis du bruger en trådløs forbindelse, så sørg for at du er forbundet til det rigtige forbindelsespunkt.
  • Sørg for at dit Internet sikkerheds software (inklusiv firewalls, antivirus programmer, anti-spyware programmer, og mere) ikke blokere forbindelser til Internettet. For instruktioner til hvordan du konfigurer nogle programmer, læs artiklen Konfigurer din firewall, så Firefox kan få adgang til Internettet.
  • Hvis du bruger en proxy server, så sørg for at proxy serveren kan forbinde til Internettet. For instruktioner til at konfigurer proxy indstillinger i Firefox, læs Firefox forbindelsesindstillinger herunder.

Firefox kan ikke indlæse websteder men andre browsere kan godt

Hvis Firefox ikke kan indlæse websteder, men din anden browser godt kan, så følg instruktionerne herunder.

Kan ikke indlæse websteder efter opdatering af Firefox

Hvis du var i stand til at indlæse websteder indtil du opdaterede Firefox, kan det være at din Internet sikkerheds software (inklusiv firewalls, antivirus programmer, anti-spyware programmer, og mere) forhindre Firefox i at forbinde til Internettet. Nogle Internet sikkerheds programmer kan blokere Internet adgang selv når de er i "deaktiveret" tilstand.

Generelt, bør du fjerne Firefox fra dine programmers liste af trusted eller genkendte programmer, også tilføje den igen. For instruktioner på hvordan du konfigurer nogle programmer, læs artiklen Konfigurer din firewall, så Firefox kan få adgang til Internettet.

Firefox forbindelsesindstillinger

Hvis du forbinder til Internettet gennem en proxy server der har forbindelses problemer, vil du ikke være i stand til at indlæse websteder. For at kontroller dine Firefox proxy indstillinger:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg panelet Avanceret.
  3. Vælg fanebladet Netværk.
  4. I afsnittet Forbindelse, klik på Indstillinger....
  5. Ændre dine proxy indstillinger:
  6. Klik på OK for at lukke vinduet Forbindelsesindstillinger.
  7. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.

DNS Prefetching

DNS Prefetching er en teknik Firefox bruger til at øge hastigheden på at indlæse websteder. For at deaktiver DNS Prefetching:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker i listen af indstillinger, vælg Ny nøgle, og vælg så Boolsk værdi.
  3. I vinduet Skriv indstillingens navn, indtast network.dns.disablePrefetch og klik på OK.
  4. Vælg true når du bliver spurgt om at sætte værdien og klik så på OK.

IPv6

Firefox understøtter IPv6 som standard, hvilket kan give forbindelses problemer på bestemte systemer. For at deaktiver IPv6 i Firefox:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. I feltet FiltrerSøg , skriv network.dns.disableIPv6
  3. I listen af indstillinger, dobbeltklik på network.dns.disableIPv6 for at ændre dens værdi fra false til true.

Firefox kan ikke indlæse bestemte websteder

Hvis du finder ud af at Firefox kan indlæse nogle websteder men ikke andre, så ryd først dine Firefox cookies og cache:

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på Historik, og klik så på Ryd seneste historik…
  3. Klik på rullemenuen ud for Fjern, og vælg Hele min historik.
  4. Sæt flueben ud for både Cookies og Cache under Historik. Sørg for, at andre elementer, du vil beholde, ikke er valgt.
  5. Klik på knappen OKRyd nu.

Søg efter malware

Hvis du har ryddet cookies og cache og stadigvæk ikke kan indlæse webstederne der ikke virkede i Firefox, så kan du kontroller din computer for malware. Bestemte typer af malware er kendt for at gå efter Firefox og kan forhindre den i at indlæse diverse websteder:

• Hvis du har et antivirus eller Internet sikkerheds program, så opdater dets database og fortag en fuld skanning af dit system.
  • Hvis du stadig har problemer, så læs Hvordan slipper jeg af med malware?.

Baseret på information fra Error loading websites (mozillaZine KB)