Sådan fjernes Babylon fra værktøjslinjen, som startside og som søgetjeneste | Fejlfinding

Sådan fjernes Babylon fra værktøjslinjen, som startside og som søgetjeneste

Oversættelsesprogrammet Babylon tilføjer en værktøjslinje og andre tilføjelser til browsere. Den ændrer også Firefox' indstillinger som fx din startside og søgetjeneste. Ændringerne er lavet på en sådan måde, at de kan være svære at opdage og føre tilbage til deres oprindelige tilstand. Denne artikel forklarer, hvordan Babylon fjernes helt, og hvordan du nulstiller Firefox' indstillinger tilbage til normal tilstand.

Bemærk: Denne artikel gælder kun for Windows og Mac OS X. Vælg Windows eller Mac OS X fra rullemenuen foroven for at se vejledningen.
Vigtigt: Trinnene i denne artikel inkluderer brugen af funktionen Nulstil Firefox, som er tilgængelig i den seneste version af Firefox. Vi anbefaler, at du henter og installerer den seneste version af Firefox fra http://mozilla.org/firefox, inden du fortsætter (læs Installer Firefox på Windows for detaljer)(læs Installer Firefox på Mac for detaljer).

1. Afinstallér programmet Babylon

1. Klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.
    Control Panel - WinXP
  2. Klik på Tilføj eller fjern programmer i vinduet Kontrolpanel. Vinduet Tilføj eller fjern programmer vil blive åbnet.
  3. Vælg Babylon fra listen med installerede programmer.
  4. Klik på knappen Fjern til højre for Babylon for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - WinXP
  5. Klik på knappen Uninstall i Babylons afinstalleringsguide, og følg anvisningerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  6. Gentag trinnene for at fjerne andre Babylon-relaterede programmer, du måske har installeret, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på Start-menuen og vælg Kontrolpanel. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.
    Control Panel - Win7
  2. Klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer i vinduet Kontrolpanel.

Uninstall a program - Win7
  3. Markér Babylon på listen med installerede programmer.
  4. Klik på knappen Fjern øverst på listen for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - Win7
  5. Klik på knappen Uninstall i Babylons afinstalleringsguide, og følg anvisningerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  6. Gentag trinnene for at fjerne andre Babylon-relaterede programmer, du måske har installeret, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på flisen Skrivebord på startskærmen. Skrivebordsvisning vil blive åbnet.
  2. Hold markøren i nederst højre hjørne for at få adgang til amuletterne.
  3. Vælg Kontrolpanel fra amuletten Indstillinger. Vinduet Kontrolpanel vil blive åbnet.

Control Panel - Win8
  4. Klik på linket Fjern et program under afsnittet Programmer i vinduet Kontrolpanel.

Uninstall a program - Win7
  5. Vælg Babylon fra listen med installerede programmer.
  6. Klik på knappen Uninstall øverst på listen for at begynde afinstallationen.

Remove Babylon - Win7
  7. Klik på Uninstall i Babylons afinstalleringsguide, og følg anvisningerne på skærmen.

Uninstall Babylon
  8. Gentag trinnene for at fjerne andre Babylon-relaterede programmer, du måske har installeret, såsom Babylon Toolbar, Browser Manager eller Browser Protection.
  1. Klik på Finder-ikonet i dokken. Hjemmemappen vil blive åbnet (som regel navnet på din Mac-brugerkonto). Klik på mappen Programmer i venstre side af vinduet for at åbne den.
  2. Find Babylon i mappen Programmer, og træk den til Papirkurv.
  3. Klik og hold på Papirkurv-ikonet, og vælg Tøm Papirkurv fra menuen for at slette Babylon.

Programmet er nu afinstalleret. Du kan nu forsætte med at fjerne dets tilføjelser, ændrede indstillinger og andre spor.

2. Fjern tilføjelser og gendan din startside og søgetjeneste ved at nulstille Firefox

Funktionen Nulstil Firefox vil fjerne Babylons værktøjslinje fra Firefox og nulstille ændrede indstillinger. Funktionen vil bevare dine personlige data, men den vil gendanne alt andet til standardindstillingen.

Lær mere om at nulstille Firefox i artiklen Nulstil Firefox - nem løsning på de fleste problemer.

1. Klik på menuen Hjælp øverst i Firefox-vinduet og klik så på Teknisk information….Klik på knappen Firefox øverst i Firefox-vinduet. Gå over til under-menuen Hjælp, og vælg Teknisk information….Klik på menuen Hjælp i menulinjen og klik så på Teknisk information….
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  2. Klik på knappen Nulstil Firefox i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesarket der glider ned.
  4. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.Firefox vil lukke og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.
  1. Klik på menuknappen New Fx Menu og klik så på hjælp Help-29 .
  2. Klik på Teknisk information... i menuen Hjælp.
    Hvis du ikke kan få adgang til menuen Hjælp, så skriv about:support i adressefeltet og tryk på tasten Enter for at få åbnet siden Teknisk information.
  3. Klik på knappen Nulstil Firefox… i øverste højre hjørne af siden Teknisk information.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For at fortsætte skal du klikke på knappen Nulstil Firefox i bekræftelsesvinduet der åbnes.
  5. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig, vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Klik på denne knap: Nulstil Firefox, hvis du ser denne side i Firefox (den virker ikke i andre browsere). Knappen findes også øverst til højre på siden about:support (også kaldet Teknisk information).

1. Klik på knappen Nulstil Firefox i vinduet, der åbnes.
  2. Firefox vil lukke ned og blive nulstillet. Når den er færdig vil et vindue vise, hvilke informationer der blev importeret. Klik på knappen Afslut, og Firefox vil åbne igen.

Bemærk: Knappen Nulstil FirefoxGenindlæs FirefoxNulstil Firefox findes også i vinduet Firefox køres i fejlsikret tilstand, hvis du ikke kan starte Firefox normalt.
Babylon vil nu være fjernet helt fra Firefox. Trinnene herunder vil hjælpe dig med at fjerne spor fra programmet fra din computer.

3. Fjern tilføjelser fra dine andre browsere

Hvis du også bruger andre browsere, vil du måske også nulstille dem og fjerne Babylon-relaterede tilføjelser. De følgende artikler linker til eksterne support-websteder:

4. Søg efter malware på din computer

Når du har udført ovenstående trin, så søg efter malware på din computer. Læs afsnittet Hvordan slipper jeg af med malware? for nogle anbefalende programmer til fjernelse af malware.

Del denne artikel: http://mzl.la/1xKuBoP