Hvordan opsætter jeg Firefox Sync?

Revisionsinformation
  • Revision id: 177957
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Med en Firefox-konto kan du synkronisere dine data og indstillinger (såsom dine bogmærker, historik, adgangskoder, åbne faneblade og installerede tilføjelser) på tværs af alle dine enheder. Det er gratis at bruge en Firefox-konto.

Vigtigt: Sync er ikke en backup-tjeneste. Du bør stadig med jævne mellemrum sørge for at lave backup af din Firefox-profil for at undgå datatab.

1: Opret en Firefox-konto

1. Klik på ikonet Mozilla-konto i værktøjslinjen.

syncavatar logged out
  2. Klik på knappen Aktiver Sync…
  3. Udfyld formularen for at oprette en konto. Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, da du skal bruge dem senere for at logge ind.
  4. Du får tilsendt en bekræftelsesmail, klik på bekræftelseslinket i mailen for at bekræfte din konto.

Kan du ikke se ikonet Firefox-konto?

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på Log ind på Sync.
  2. Klik på Har du ingen konto? Opret én her for at oprette en ny konto.
  3. Udfyld formularen, og klik på knappen Opret konto. Husk den indtastede mailadresse og adgangskode, da du skal bruge dem senere for at logge ind.
  4. Du får tilsendt en bekræftelsesmail, klik på bekræftelseslinket i mailen for at bekræfte din konto.
  5. Når du har klikket på bekræftelseslinket og bekræftet din konto, vil synkroniseringen begynde.
Klik på ikonet Firefox-konto for at udvide menuen. Det vil vise, om din konto synkroniseres eller ej.
  1. Klik på menuknappen Billedet "new fx menu" findes ikke., og klik så på Log ind på Sync. Login-siden åbner i et nyt faneblad.
    sign in to sync 57
  2. Klik på knappen Opret en konto.
  3. Udfyld formularen for at oprette en konto, og klik på knappen Opret konto. Husk mailadressen og adgangskoden, du indtastede, du skal bruge dem senere for at logge ind.
  4. Du får tilsendt en bekræftelsesmail, klik på bekræftelseslinket i mailen for at bekræfte din konto.
  5. Når du har klikket på bekræftelseslinket og bekræftet din konto, vil Firefox vise dig en meddelelse om, at synkroniseringen er begyndt.

2: Forbind flere enheder til Sync

Du skal blot logge ind og lade din Firefox-konto klare resten. For at logge ind skal du bruge mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.

1. Åbn Firefox på den computer, du vil synkronisere.
  2. Klik på ikonet Mozilla-konto i værktøjslinjen.

syncavatar logged out
  3. Klik på knappen Aktiver Sync….
  4. Log ind med mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din Firefox-konto.

Kan du ikke se ikonet Firefox-konto?

1. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på Log ind på Sync.
  2. Klik på knappen Log ind… i afsnittet Opret forbindelse med en Firefox-konto.
  3. Indtast mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.
  4. Når du har logget ind, vil Sync begynde at synkronisere dine data på tværs af dine forbundne enheder.
  1. Åbn Firefox på den computer, du vil synkronisere.
  2. Klik på menuknappen Fx57Menu, og klik så på Log ind på Sync.
  3. Klik på knappen Log ind… i afsnittet Opret forbindelse med en Firefox-konto.
  4. Indtast mailadressen og adgangskoden, som du brugte til at oprette din nye Firefox-konto.
  5. Når du har logget ind, vil Sync begynde at synkronisere dine data på tværs af alle dine forbundne enheder.

Forbind dine mobile enheder til Sync

For at forbinde dine mobile enheder, læs artiklen:

Fjern en enhed fra Sync

1. Klik på ikonet Mozilla-konto i værktøjslinjen.

syncavatar logged out
  2. Klik på Indstillinger for synkronisering….
  3. Klik på knappen Afbryd….
  1. Klik på menuknappen Fx57Menu for at udvide menuen.
  2. Klik på din Firefox-kontos navn (normalt din mailadresse) for at åbne Sync-indstillingerne.
  3. Klik på knappen Afbryd…. Din enhed vil ikke længere blive synkroniseret.
Læs artiklen Hvordan vælger jeg, hvad der synkroniseres i Firefox? for at vælge, hvilke informationer der skal synkroniseres