Hjælp til at håndtere dine enheder på en Mozilla-konto

Revisionsinformation
  • Revision id: 245243
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Ja
  • Gennemgået:
  • Gennemgået af: Joergen
  • Er godkendt? Ja
  • Er nuværende revision? Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Hvis du har problemer med at håndtere dine enheder eller tjenester på din Firefox-konto, finder du her nogle løsninger.

Enheden findes ikke på listen Forbundne tjenester

Enheder, der er forbundet til din Firefox-konto, kan ses på siden: accounts.firefox.com/settings/ under Forbundne tjenester.

Firefox Sync bør virke, også selvom du ikke kan finde din enhed på listen over enheder. Din enhed kan muligvis mangle, hvis du bruger en forældet version af Firefox til computer. Hvis det er tilfældet, så opdater til den seneste version.

Hvis du allerede bruger den nyeste version, så kontrollér, om du er forbundet til Sync:

1. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  2. Klik på din Firefox-konto (din mailadresse vises, hvis du er logget ind).
    FX96 sync and save menu
  3. Når du er logget ind, så klik på Synkroniser nu for at starte synkroniseringen med det samme.

Der er dubletter på listen Forbundne tjenester

Hvis du kan se en enhed eller en tjeneste flere gange på listen Forbundne tjenester (og du er sikker på, at det er den samme), så klik på knappen Log ud ud for enheden for at fjerne den fra listen.

FxAConnectedDevices

Den nuværende enhed vises øverst på listen efterfulgt af de enheder og tjenester, der senest er logget ind på Firefox Sync.

Hvordan bruger jeg Firefox-konti på mine enheder?

Klik her, hvis du vil vide mere om, hvordan du tilføjer enheder til din Firefox-konto med Sync.