X
Klepněte zde pro přechod na mobilní verzi webu.

Fórum podpory

Firfox nenačítá staánky z webu, ale z off-line. Nemůžu najít nikde jak toto zakázat.

Přidáno

Potřebuji zakázat ukládání historie z Locallhost. Při tvorbě webu firefox načítá neupravené stránky. musím neustále mazat historii. Kde se dá zakázat ukládání offline obsahu, nebo zakázat ukládání historie pouz z Locallhostu?

Potřebuji zakázat ukládání historie z Locallhost. Při tvorbě webu firefox načítá neupravené stránky. musím neustále mazat historii. Kde se dá zakázat ukládání offline obsahu, nebo zakázat ukládání historie pouz z Locallhostu?

Další informace o systému

Nainstalované zásuvné moduly

  • Next Generation Java Plug-in 11.121.2 for Mozilla browsers
  • Shockwave Flash 24.0 r0

Aplikace

  • Identifikace prohlížeče: Mozilla/5.0 (X11; Ubuntu; Linux x86_64; rv:51.0) Gecko/20100101 Firefox/51.0

Více informací

Ansam
  • Top 25 Contributor
244 řešení 1782 odpovědí
Přidáno

S Firefoxom pracujete v režime "offline". Vypnite si túto predvoľbu:

S Firefoxom pracujete v režime "offline". Vypnite si túto predvoľbu:
poljos 187 řešení 1692 odpovědí
Přidáno

Užitečná odpověď

Zkoušel jsi načítat obsah stránky z webu pomocí Ctrl+R nebo Ctrl+F5? Nebo si to můžeš nastavit podle tohoto: Browser.cache.check doc frequency

Zkoušel jsi načítat obsah stránky z webu pomocí Ctrl+R nebo Ctrl+F5? Nebo si to můžeš nastavit podle tohoto: [http://kb.mozillazine.org/Browser.cache.check_doc_frequency Browser.cache.check doc frequency]

Upravil uživatel poljos dne

Autor otázky

Ansam napsal(a)

S Firefoxom pracujete v režime "offline". Vypnite si túto predvoľbu:

ale já nejsem debil :o) zakázal jsem cache tak uvidim. Díky za radu

''Ansam [[#answer-958411|napsal(a)]]'' <blockquote> S Firefoxom pracujete v režime "offline". Vypnite si túto predvoľbu: </blockquote> ale já nejsem debil :o) zakázal jsem cache tak uvidim. Díky za radu
Michal Stanke
  • Moderator
182 řešení 990 odpovědí
Přidáno

A nebo si ověřte, že z localhostu explicitně posíláte v hlavičce čas pro cachování 0.

A nebo si ověřte, že z localhostu explicitně posíláte v hlavičce čas pro cachování 0.