Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

video failed to load

  • 1 odgovor
  • 0 ima ovaj problem
  • 9 views
  • Posljednji odgovor poslao jonzn4SUSE

more options

I attempted to load a video from Anaconda and got the following error: "Sorry, the video player failed to load.(Error Code: 104153)" My search of the web was not fruitful. There was a rather broad suggestion to try another browser. For the first time in MANY years i downloaded Microsoft Edge. I could then open the video from Anaconda. A couple of years ago I went from Windows to Linux because I did not like the access that Microsoft had inside my computer. I would REALLY like to uninstall Edge and go back to Firefox. I feel much more secure that way. Thanks Mike Whitney

I attempted to load a video from Anaconda and got the following error: "Sorry, the video player failed to load.(Error Code: 104153)" My search of the web was not fruitful. There was a rather broad suggestion to try another browser. For the first time in MANY years i downloaded Microsoft Edge. I could then open the video from Anaconda. A couple of years ago I went from Windows to Linux because I did not like the access that Microsoft had inside my computer. I would REALLY like to uninstall Edge and go back to Firefox. I feel much more secure that way. Thanks Mike Whitney

All Replies (1)

more options

Can you provide steps to replicate the issue? Make sure you have ffmpegs installed and current. I'm on a rolling distro, but you should have something similar. see screenshot What OS?