Showing questions tagged: Show all questions

Videos stutter

Hi, I have a problem with my firefox app. Everytime I play or skip a port of a video, it plays stuttering and return normal only If I rewind some second (if I pause it no… (read more)

Hi, I have a problem with my firefox app. Everytime I play or skip a port of a video, it plays stuttering and return normal only If I rewind some second (if I pause it nothing change). Anyone knows why? Is there some way to solve this problem? I have deleted every data, cookies etc, every add-on and reinstalled the app but nothing changed. I also formatted every setting of my device but same result. Oh, also, this problem don't happen with other apps like gallery or chrome video (I hope bitrate doesn't cause problems).) .

Asked by marianiiccolo 17 hours ago

Last reply by marianiiccolo 1 hour ago

Autoplay blocking doesn't work

Videos will immediately start playing upon loading a page, even with Firefox set to 'block audio and video'. This happens on YouTube and Reddit. Autoplay blocking only w… (read more)

Videos will immediately start playing upon loading a page, even with Firefox set to 'block audio and video'. This happens on YouTube and Reddit.

Autoplay blocking only works if the page is opened in a new tab.

Screen recording: https://www.youtube.com/watch?v=uZpTMVWcMcg


As an aside, I'd like to update my previous support request with the exact solution, but every time I try to post a reply I get a generic error message. I've been trying for a couple hours now... Edit: it finally worked a day later.

Asked by Jens Lyn IV 5 days ago

HTML5 video is stuttering/choppy only after audio is enabled on andorid mobile

HTML5 video is becoming very choppy as soon as audio is enabled. The playback is fine before that. Tested across multiple websites. Streamable video of bug (expires in 2… (read more)

HTML5 video is becoming very choppy as soon as audio is enabled. The playback is fine before that. Tested across multiple websites.

Streamable video of bug (expires in 2 days)

It was recorded on the beta version but confirmed in both versions.

I have reinstalled the app and cleared the cache/data.

Asked by kareemillahi 5 days ago