Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Speed dial nefunguje (zakázaný) po aktualizaci.

more options

Dobrý den. Mám dotaz ohledně problému s jedním zásuvným modulem. Měl jsme přidaný doplněk Speeddial, který po dnešní aktualizaci Firefoxu je zakázaný a já nemám přístup k uloženým odkazům na stránky. Měl jsem jich velmy mnoho okolo 500. Nutně bych je potřeboval nějak zobrazit nebo za zálohovat, ale vůbec nevím jak. Bylo by možné dát nějakou radu jak to mám udělat? Viděl jsem, že je další zásuvný modul Groupe speed dial, ale když nemám někde zálohu starého programu tak nemám co bych do něj importoval.

Předem děkuji za kladné vyřízení.

S přáním hezkého dne T. Beránek

Dobrý den. Mám dotaz ohledně problému s jedním zásuvným modulem. Měl jsme přidaný doplněk Speeddial, který po dnešní aktualizaci Firefoxu je zakázaný a já nemám přístup k uloženým odkazům na stránky. Měl jsem jich velmy mnoho okolo 500. Nutně bych je potřeboval nějak zobrazit nebo za zálohovat, ale vůbec nevím jak. Bylo by možné dát nějakou radu jak to mám udělat? Viděl jsem, že je další zásuvný modul Groupe speed dial, ale když nemám někde zálohu starého programu tak nemám co bych do něj importoval. Předem děkuji za kladné vyřízení. S přáním hezkého dne T. Beránek

All Replies (1)

more options