Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

mikä ihme on http://detectportal.firefox.com/canonical.html

  • 1 baphendule
  • 1 inale nkinga
  • 2 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu rau.mustonen

more options

Tämä uusi juttu ilmaantuu/ tulee osuuspankin verkkopankissa ollessa sivulle , antaa toimia normaalisti.

Tulee osoiterivin alle sininen i-pallukka, ja teksti, että tähän verkkoon täytyy kirjautuaennen internetin käyttämistä ja nappi, että avaa verkon kirjautumissivu. Olen siis omalla kotikoneella omassa kotiverkossa verkkopankin sivulla. F-secure suojaus on päällä. Jos tuosta napista painaa, aukenee F-securen varoitus, "pankkitoimintojen suojaus on katiivinen jahttp://detectportal.firefox.com/canonical.html F-secure on suojannut tapahtumasi ja estänyt tämän sivuston apnkki-istunnon aikana. Salli verkkosivusto, jos tarvitset sitä asioinnin viimeistelyyn. Lopeta pankkitoimintojen suojaus kun olet valmis." ja sitten alla on nappi, josta voi sallia sivuston. Mikä ihme tämä on? Onko firefox ujuttamassa jotain haittaohjelmasivustoa joka pankki-istunnon aikana? Tämä on uusi ilmiö, ja olen siis omalla kotikoneella, enkä missään julkisessa verkossa. Pnkkiin soitin, evät tienneet tästä mitään. F-securekaan ei tiennyt, mutta lupasi yrittää selvittää. Tietääkö kukaan mozilla firefoxisssa? Chrome selaimella ei näytä olevan samaa ongelmaa.

Tämä uusi juttu ilmaantuu/ tulee osuuspankin verkkopankissa ollessa sivulle , antaa toimia normaalisti. Tulee osoiterivin alle sininen i-pallukka, ja teksti, että tähän verkkoon täytyy kirjautuaennen internetin käyttämistä ja nappi, että avaa verkon kirjautumissivu. Olen siis omalla kotikoneella omassa kotiverkossa verkkopankin sivulla. F-secure suojaus on päällä. Jos tuosta napista painaa, aukenee F-securen varoitus, "pankkitoimintojen suojaus on katiivinen jahttp://detectportal.firefox.com/canonical.html F-secure on suojannut tapahtumasi ja estänyt tämän sivuston apnkki-istunnon aikana. Salli verkkosivusto, jos tarvitset sitä asioinnin viimeistelyyn. Lopeta pankkitoimintojen suojaus kun olet valmis." ja sitten alla on nappi, josta voi sallia sivuston. Mikä ihme tämä on? Onko firefox ujuttamassa jotain haittaohjelmasivustoa joka pankki-istunnon aikana? Tämä on uusi ilmiö, ja olen siis omalla kotikoneella, enkä missään julkisessa verkossa. Pnkkiin soitin, evät tienneet tästä mitään. F-securekaan ei tiennyt, mutta lupasi yrittää selvittää. Tietääkö kukaan mozilla firefoxisssa? Chrome selaimella ei näytä olevan samaa ongelmaa.

All Replies (1)

more options

rau.mustonen sanoi

Tämä uusi juttu ilmaantuu/ tulee osuuspankin verkkopankissa ollessa sivulle , antaa toimia normaalisti. Tulee osoiterivin alle sininen i-pallukka, ja teksti, että tähän verkkoon täytyy kirjautuaennen internetin käyttämistä ja nappi, että avaa verkon kirjautumissivu. Olen siis omalla kotikoneella omassa kotiverkossa verkkopankin sivulla. F-secure suojaus on päällä. Jos tuosta napista painaa, aukenee F-securen varoitus, "pankkitoimintojen suojaus on aktiivinen jahttp://detectportal.firefox.com/canonical.html F-secure on suojannut tapahtumasi ja estänyt tämän sivuston pankki-istunnon aikana. Salli verkkosivusto, jos tarvitset sitä asioinnin viimeistelyyn. Lopeta pankkitoimintojen suojaus kun olet valmis." ja sitten alla on nappi, josta voi sallia sivuston. Mikä ihme tämä on? Onko firefox ujuttamassa jotain haittaohjelmasivustoa jokaisen pankki-istunnon aikana? Tämä on uusi ilmiö, ja olen siis omalla kotikoneella, enkä missään julkisessa verkossa. Pankkiin soitin, evät tienneet tästä mitään. F-securekaan ei tiennyt, mutta lupasi yrittää selvittää. Tietääkö kukaan mozilla firefoxisssa? Chrome selaimella ei näytä olevan samaa ongelmaa.