Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Po nějaké době spuštěného firefoxu zmizí obsah všech otevřených webových stránek

  • 10 uphendule
  • 2 zinale nkinga
  • 1 view
  • Igcine ukuphendulwa ngu poljos

more options

Po několika hodinách spuštěného firefoxu najednou zmizí obsah všech otevřených webových stránek (odkazy na prázdné stránce se po najetí myší zobrazí vlevo dole). Nainstalované doplňky jsou český pravopis-slovník a AdBlock Plus (u kterého firefox hlásí, že je zastaralý).

Po několika hodinách spuštěného firefoxu najednou zmizí obsah všech otevřených webových stránek (odkazy na prázdné stránce se po najetí myší zobrazí vlevo dole). Nainstalované doplňky jsou český pravopis-slovník a AdBlock Plus (u kterého firefox hlásí, že je zastaralý).

All Replies (10)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.

more options

Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg

more options

Je to dost podezřelá závada. Zkusil bych taky prohledat počítač na škodnou programy MBAM a AdwCleaner (použij oba, nejlíp v nouzáku systému).

more options

Tak odzkoušeno vše poraděné a nic nepomohlo. V nouzovém režimu Firefox fungoval bez pádu více jak tři dny, po spuštění Firefoxe v normálním režimu se zakázanými externími doplňky se ovšem problém vrátil. Po nějaké době prostě zmizí text i fotky z webové stránky - ovšem když po prázdné stránce přejedu myší, odkazy se objeví na řádce vlevo dole (hypertextový odkaz).

more options

Tento problém môže spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu - vypnite filtrovanie SSL/TLS protokolu, alebo ho úplne vypnúť (odstrániť, odinštalovať). Pre kontrolu vypnite Firefox. Vypnite antivírusový program. Spustite „správcu úloh“ a ukončite ešte všetky na pozadí bežiace antivírusové aplikácie a potom ukončite aj v procesoch všetky antivírusové procesy. Spustite Firefox a preverte či problém pretrváva.

more options

Tak i po "odstavení" antivirusového programu (Avast Internet Security) se problém opakuje. Po nějaké době (hodiny/dny) opět zmizí vše a zůstane jen prázdná plocha webové stránky. Takhle to je od verze 52 a přechodu na 64bit, předtím nic takového nebylo. Operační systém je Windows 10PRO 64bit.

more options

Obnovu Firefoxu jsi už zkusil? Při spouštění FF podrž Shift a dál se pak řiď dialogovým oknem.

more options

Tak od nové verze Firefoxu se stala trochu změna. Normálně Firefox jede, pak se stane to že klasicky zmizí vše na webové stránce a hop po pár vteřinách se vše vrátí. Pozoroval jsem to nesčetněkrát, intervaly jsou od pár hodin pohody a pak několikrát za sebou. Nebo skoro den bez "pádu" a pak několikrát po sobě. Zjevně se něco z mých reportů o pádech Firefoxu našlo a teď to funguje, alespoň nějak.

more options

Něco nového v tomto problému?

more options

standapl napsal(a)

Něco nového v tomto problému?

Pokud si udělal nový profil Firefoxu nebo obnovu Firefoxu a nic se nezměnilo, programy MBAM a AdwCleaner nic nenašly, tak nic nového.