搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Letöltési könyvtár probléma (meghajtó nem adható meg, csak mappa)

  • 1 回覆
  • 1 有這個問題
  • 1 次檢視
  • 最近回覆由 kataigab

more options

A fő problémám, hogy a január-február hónap környékén kiadott frissítés után (amelynek nem tudom a pontos verziószámát) az addig beállított és jól működő "E:\" alapértelmezett letöltési útvonal helyett a Windows alapértelmezett "Letöltések" mappájába töltötte le a Firefox a fájlokat. Végigolvastam az ugyanezt a témát tárgyaló thred-et, de ott nem született érdemi megoldás. Ha egy "E:\akarmi" mappa van beállítva, akkor megfelelően működik, de ha egy adott meghajtó gyökérkönyvtárát szeretném alapértelmezett letöltési helynek beállítani, akkor sajnos nem oda tölt le a program. Ellenőriztem az about:config lapon a letöltésekkel kapcsolatos beállításokat, próbáltam a clean reinstall-t is, de semmilyen interneten fellelhető megoldás nem oldotta meg a problémát. Ezek szerint meghajtó gyökérkönyvtára nem adható meg alapértelmezett letöltési könyvtárnak. A fő kérdésem az lenne, hogy ez szándékosan van-e így, és várható-e valamilyen javítás ezzel kapcsolatban (hiszen eddig minden további nélkül működött)?

A Firefox verziója: 27.0.1 Az op.rendszer: Windows XP SP3

A fő problémám, hogy a január-február hónap környékén kiadott frissítés után (amelynek nem tudom a pontos verziószámát) az addig beállított és jól működő "E:\" alapértelmezett letöltési útvonal helyett a Windows alapértelmezett "Letöltések" mappájába töltötte le a Firefox a fájlokat. Végigolvastam az ugyanezt a témát tárgyaló thred-et, de ott nem született érdemi megoldás. Ha egy "E:\akarmi" mappa van beállítva, akkor megfelelően működik, de ha egy adott meghajtó gyökérkönyvtárát szeretném alapértelmezett letöltési helynek beállítani, akkor sajnos nem oda tölt le a program. Ellenőriztem az about:config lapon a letöltésekkel kapcsolatos beállításokat, próbáltam a clean reinstall-t is, de semmilyen interneten fellelhető megoldás nem oldotta meg a problémát. Ezek szerint meghajtó gyökérkönyvtára nem adható meg alapértelmezett letöltési könyvtárnak. A fő kérdésem az lenne, hogy ez szándékosan van-e így, és várható-e valamilyen javítás ezzel kapcsolatban (hiszen eddig minden további nélkül működött)? A Firefox verziója: 27.0.1 Az op.rendszer: Windows XP SP3

所有回覆 (1)

more options

Sajnos ez egy regressziós hiba, ami a fejlesztői Firefox verzióban javításra került. A 28-as FF verzióban jön a javítás (hibajegy: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=958899 )