搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Verdachte verbinding geblokkeerd door Bitdefender

more options

Beste, Op 4 dagen tijd toonde Bitdefender Internet Security (geregistreerd) 76 maal volgende kritieke notificatie:

Verdachte verbinding geblokkeerd (April 21 om 7:51 am ...tot...April 24 om 4:23 am) Functie: Preventie van online dreigingen firefox.exe heeft geprobeerd om op basis van een niet-overeenstemmend certificaat een verbinding te maken met track.bardeen.ai. We hebben de verbinding geblokkeerd om uw gegevens veilig te houden, vermits het gebruikte certificaat voor een ander webadres werd uitgegeven.

Wat scheelt hier?... Dank bij voorbaat aan wie kan helpen.

Beste, Op 4 dagen tijd toonde Bitdefender Internet Security (geregistreerd) 76 maal volgende kritieke notificatie: Verdachte verbinding geblokkeerd (April 21 om 7:51 am ...tot...April 24 om 4:23 am) Functie: Preventie van online dreigingen firefox.exe heeft geprobeerd om op basis van een niet-overeenstemmend certificaat een verbinding te maken met track.bardeen.ai. We hebben de verbinding geblokkeerd om uw gegevens veilig te houden, vermits het gebruikte certificaat voor een ander webadres werd uitgegeven. Wat scheelt hier?... Dank bij voorbaat aan wie kan helpen.

所有回覆 (1)

more options

Als u deze website niet bewust wilt bezoeken, is er mogelijk sprake van een browserkaper die op de achtergrond contact wil maken met een website. Dit kan zijn veroorzaakt door malware. Probeer dit artikel eens voor een mogelijke oplossing.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題