搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

DRM(?) content not playing, no solutions working

  • 2 回覆
  • 1 有這個問題
  • 93 次檢視
  • 最近回覆由 dibleopard

more options

In the last week or so, iPlayer, All4, and Spotify (that I know of) have stopped working in the Firefox browser. All4's error suggests DRM isn't enabled, the others just say try again. Roll20 hasn't been working for even longer (more like months). They work in Microsoft Edge and Chrome. Youtube is still working, as are video players in social media.

I have tried the following solutions:

  • Firefox is up to date
  • Windows is up to date
  • Updated graphics drivers
  • 'Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc.' is set to 'Always Activated' and is up to date
  • 'Play DRM-controlled' content is ticked in about:preferences
  • Checked if anything changed if either of the above were turned off (it did not)
  • media.eme.enabled is set to true in about:config
  • Put Firefox in troubleshooting mode
  • Turned off my addons (including uBlock Origin) manually
  • Tried in a Private Browsing window
  • Turned off Tracking Protection
  • Restarted my laptop

Nothing has fixed the problem, or given me any more indication of what is wrong. I don't know how to a) fix or b) find the problem. All I can think is that it may be related to the recent changes to Chromium regarding ad-blockers? But no one else seems to be having the same problem so I doubt it.

In the last week or so, iPlayer, All4, and Spotify (that I know of) have stopped working in the Firefox browser. All4's error suggests DRM isn't enabled, the others just say try again. Roll20 hasn't been working for even longer (more like months). They work in Microsoft Edge and Chrome. Youtube is still working, as are video players in social media. I have tried the following solutions: * Firefox is up to date * Windows is up to date * Updated graphics drivers * 'Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc.' is set to 'Always Activated' and is up to date * 'Play DRM-controlled' content is ticked in about:preferences * Checked if anything changed if either of the above were turned off (it did not) * media.eme.enabled is set to true in about:config * Put Firefox in troubleshooting mode * Turned off my addons (including uBlock Origin) manually * Tried in a Private Browsing window * Turned off Tracking Protection * Restarted my laptop Nothing has fixed the problem, or given me any more indication of what is wrong. I don't know how to a) fix or b) find the problem. All I can think is that it may be related to the recent changes to Chromium regarding ad-blockers? But no one else seems to be having the same problem so I doubt it.

被選擇的解決方法

I solved it! Logging out of my profile didn't work, but uninstalling and reinstalling Firefox and then refreshing it did!

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (2)

more options

Does it still happen in a new profile without signing into Sync? An easy way to test a new profile is to install Developer Edition and see if it happens there or refresh your existing profile.

有幫助嗎?

more options

選擇的解決方法

I solved it! Logging out of my profile didn't work, but uninstalling and reinstalling Firefox and then refreshing it did!

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題