搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Možnost označit více položek ve složce pro otevření jedním klikem.

  • 4 回覆
  • 0 有這個問題
  • 5 次檢視
  • 最近回覆由 msliva

more options

Dobrý den,

jsem zvyklý ukládat linky do záložek a v nich jsou i desítky složek a linků. Dle pravidla, že obrázek vydá za x stránek popisu přikládám výřezy: "Záložky_Firefox.png" a přiklad jedné z nich "Složka_Firefox.png".

Uvítal bych, kdyby bylo možno označit více řádků (složek, linků) v záložce. Ideálně nastavit myš na položku (složku, link v záložce) za současného stisku Ctrl nebo Shift a klikem je označit. Pak pravým tačítkem myši otevřít všechny vybrané položky. V současné době lze pravým tlačítkem myši pouze ´Otevřít všechny záložky´ - viz "Otevřít všechny záložky_Firefox.png".

Věřím, že by tuto vlastnost uvítalo více uživatelů.

Nejsem si jist, ale ve starší verzi Firefox (několik let nazpět) tato možnost byla. Možná to bylo v Chrome, který jsem před léty nějakou dobu používal.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Miroslav Slíva

P.S. Mám nainstalován Firefox Browser 111.0.1 (64 bitů) - k dnešnímu dni aktuální.

Dobrý den, jsem zvyklý ukládat linky do záložek a v nich jsou i desítky složek a linků. Dle pravidla, že obrázek vydá za x stránek popisu přikládám výřezy: "Záložky_Firefox.png" a přiklad jedné z nich "Složka_Firefox.png". Uvítal bych, kdyby bylo možno označit více řádků (složek, linků) v záložce. Ideálně nastavit myš na položku (složku, link v záložce) za současného stisku Ctrl nebo Shift a klikem je označit. Pak pravým tačítkem myši otevřít všechny vybrané položky. V současné době lze pravým tlačítkem myši pouze ´Otevřít všechny záložky´ - viz "Otevřít všechny záložky_Firefox.png". Věřím, že by tuto vlastnost uvítalo více uživatelů. Nejsem si jist, ale ve starší verzi Firefox (několik let nazpět) tato možnost byla. Možná to bylo v Chrome, který jsem před léty nějakou dobu používal. S pozdravem a přáním příjemného dne Miroslav Slíva P.S. Mám nainstalován Firefox Browser 111.0.1 (64 bitů) - k dnešnímu dni aktuální.
附加的畫面擷圖

所有回覆 (4)

more options

Taková možnost existuje ve Správci záložek - Ctrl+Shift+O

Co ve Firefoxu bylo nebo bude, tady nerozhodujeme. Autory Firefoxu najdeš někde tady: https://bugzilla.mozilla.org

more options

msliva napsal(a)

...Ideálně nastavit myš na položku (složku, link v záložce) za současného stisku Ctrl nebo Shift a klikem je označit. Pak pravým tačítkem myši otevřít všechny vybrané položky.

Presne takto mi funguje možnosť otvárať viacero (mnou vybratých) záložiek naraz. Ctrl+Shift+O. Označím si 5 záložiek (CTRL+klik myšou na záložku -y) a potom z ponuky vyberiem "otevřít všechny vybrané položky" - otvorí mi to presne tých 5 vybraných záložiek. Firefox 111.0.1 (64-bitová verzia).

由 Ansam 於 修改

more options

Vážení pánové,

Ansam: Přesně toto jsem zkoušel (Ctrl levý, pravý) než jsem napsal dotaz. U mne Ctrl+klik okamžitě otevře link v novém panelu. Vůbec jej to neoznačí. Nemáte ještě nějaký nápad?

poljos: Ano, ve Správci záložek to je funkční.

Děkuji Vám za Váš čas

Mira Slíva

more options

Vážený Ansam,

omlouvám se za první odpověď. Přehlédl jsem "O" na prvním řádku "Ctrl+Shift+O", tedy Správce záložek. Nevím kam jsem čučel.

Dal bych ale krk na to, že jsem to zažil funkční i bez Správce záložek:=(((

S pozdravem

Mira Slíva