搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

*ics bestand importeren en scrollen op hol

  • 無回覆
  • 0 有這個問題
  • 1 次檢視
more options

Hi, Ik wil een bug melden met Firefox. Andere browsers (Chrome en Edge) hebben hier geen last van. Op dit moment gebruik ik versie 105.0.3 op een Windows 10 desktop.

Als ik een *ics bestand heb gedownload en importeer in mijn google agenda, blijft Firefox tabbladen openen. Ik moet de browser met de X afsluiten. Add ons: Adblocker Ultimate, Pinterest save button, Flagfox and LT (Taal tool in Nederlands).

Bovendien als ik 1 voor 1 door mijn tijdlijn scrol op Facebook begint Firefox als een dolle naar beneden te scrollen, zonder dat ik dan nog de scroll slider aanraak.

Misschien krijgen jullie meer meldingen en is dit op te lossen met een update?

Hi, Ik wil een bug melden met Firefox. Andere browsers (Chrome en Edge) hebben hier geen last van. Op dit moment gebruik ik versie 105.0.3 op een Windows 10 desktop. Als ik een *ics bestand heb gedownload en importeer in mijn google agenda, blijft Firefox tabbladen openen. Ik moet de browser met de X afsluiten. Add ons: Adblocker Ultimate, Pinterest save button, Flagfox and LT (Taal tool in Nederlands). Bovendien als ik 1 voor 1 door mijn tijdlijn scrol op Facebook begint Firefox als een dolle naar beneden te scrollen, zonder dat ik dan nog de scroll slider aanraak. Misschien krijgen jullie meer meldingen en is dit op te lossen met een update?