搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Google Images search results are not working properly and I am not sure how to fix it

more options

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA

This happened suddenly. Everything was fine when I last used google image results, I was playing a game and when I alt+tabbed to search for something, this was happening. I have no idea what could have caused it since I didn't install any new extensions, CSS styles, programs in my PC nor any big changes that would give me an idea of where to start.

I already tried disabling all the extension and that didn't help at all. The only way I've managed to make this stop, was when I opened a private window. There the image search results were fine and I could zoom in, and out and no weird scrollbar issues were happening.

I went back to a normal window in Firefox, and noticed that if I log out from my Google account, this will also fix the issue. And when I logged back in, the issue was happening again.

Anyone have any idea why this would happen, and how I can fix it? Thank you!

I am pasting this video link first to show exactly is happening when I use Google Images Search results. https://youtu.be/HD-GPkORQPA This happened suddenly. Everything was fine when I last used google image results, I was playing a game and when I alt+tabbed to search for something, this was happening. I have no idea what could have caused it since I didn't install any new extensions, CSS styles, programs in my PC nor any big changes that would give me an idea of where to start. I already tried disabling all the extension and that didn't help at all. The only way I've managed to make this stop, was when I opened a private window. There the image search results were fine and I could zoom in, and out and no weird scrollbar issues were happening. I went back to a normal window in Firefox, and noticed that if I log out from my Google account, this will also fix the issue. And when I logged back in, the issue was happening again. Anyone have any idea why this would happen, and how I can fix it? Thank you!

被選擇的解決方法

The issue seems to have fixed itself (since even tho I did troubleshooting earlier, I stopped and checked the issue like 20 minutes ago and it was still happening) without giving me any indication as to what the frick caused it, and what the frig fixed it... Oh well, all's well that ends well I guess.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (1)

more options

選擇的解決方法

The issue seems to have fixed itself (since even tho I did troubleshooting earlier, I stopped and checked the issue like 20 minutes ago and it was still happening) without giving me any indication as to what the frick caused it, and what the frig fixed it... Oh well, all's well that ends well I guess.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題