搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Elektronický podpis z tokenu

  • 3 回覆
  • 1 有這個問題
  • 18 次檢視
  • 最近回覆由 poljos

more options

Dobrý den,

v thunderbirdu přestal fungovat elektronický podpis z tokenu. Verze thunderbirdu je 60.4.0 a token se jmenuje TokenME. Nevíte někdo co s tím? Vyexportovat certifikát nemůžu, protože byl generován přímo na token... . Token je v thunderbirdu vidět, ale nejde to podepsat certifikátem který vyberu v nastavení zabezpečení. Řekne to, že tam žádný dostupný není... .

Děkuji.

Dobrý den, v thunderbirdu přestal fungovat elektronický podpis z tokenu. Verze thunderbirdu je 60.4.0 a token se jmenuje TokenME. Nevíte někdo co s tím? Vyexportovat certifikát nemůžu, protože byl generován přímo na token... . Token je v thunderbirdu vidět, ale nejde to podepsat certifikátem který vyberu v nastavení zabezpečení. Řekne to, že tam žádný dostupný není... . Děkuji.

所有回覆 (3)

more options

Pro použití Bit4id TokenMe s kvalifikovaným (tedy neexportovatelným) certifikátem je třeba v Mozilla Thunderbird správně namapovat certifikát v tokenu - tzn. najít knihovnu, obsluhující token.

Jděte na Možnosti - Rozšířené - Certifikáty - Bezpečnostní zařízení a stiskněte Načíst.

Nový modul si jakkoliv pojmenujte a připojte knihovnu bit4xpki.dll dodanou s obslužným softwarem. Já ji našel na c:\Program Files (x86)\bit4id\Universal MW\etc\bit4xpki.dll

more options

Ano, jak jsem psal výše. Token v thunderbirdu vidím. Dokonce můžu i vybrat certifikáty které na tokenu jsou, ale nelze takto nic podepsat... . Zkoušel jste to? Na staré verzi to fungovalo. I dnes mi to jde na jednom PC kde je thunderbird verze 3, ale bohužel většina PC má nové thunderbirdy.

Jde udělat jednoduše downgrade nebo musím thunderbird vždy zazálohovat, pak odinstalovat thunderbir a naistalovat staré verze a zakázat aktualizace?

Děkuji.

more options

Downgrade by mohl fungovat. Nejdřív si pro jistotu zálohuj složku s profilem Thunderbirdu!