X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

My last Firefox 58.0.1 keeps downloading most of the visited pages with a blue small moving dot displaying in a tab, and does not finish.

已張貼

My last Firefox 58.0.1 keeps downloading most of the visited pages with a blue small moving dot displaying in a tab, and does not finish. Some pages are finished downloading only after a few minutes. How do I fixed it? Max

My last Firefox 58.0.1 keeps downloading most of the visited pages with a blue small moving dot displaying in a tab, and does not finish. Some pages are finished downloading only after a few minutes. How do I fixed it? Max

額外的系統細節

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0

更多資訊

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4255 個解決方法 59591 個答案

有幫助的回覆

Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?

Make sure you are not blocking content. [https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode] {web link} by holding down the '''<Shift> ''(Mac=Options)''''' key, and then starting Firefox. A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there?

提出問題者

No, the problem disappeared. What is wrong, how do I determine the right Addon which causes this?

No, the problem disappeared. What is wrong, how do I determine the right Addon which causes this?

提出問題者

BTW I have the ChromeUser.css hack to obtaine multiple row tabs.

BTW I have the ChromeUser.css hack to obtaine multiple row tabs.

提出問題者

Enable and disable the chromeUser.css make firefox run without problems! Let's see the future behaviour.

Enable and disable the chromeUser.css make firefox run without problems! Let's see the future behaviour.

提出問題者

NO. It keeps cycling after a while with userChrome.css enabled.

NO. It keeps cycling after a while with userChrome.css enabled.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4255 個解決方法 59591 個答案

It could be the work of one of your add-ons, or it could be Hardware Acceleration. How to disable Hardware Acceleration {web link}

Type about:addons<enter> in the address bar to open your Add-ons Manager. Hot key; <Control> (Mac=<Command>) <Shift> A)

In the Add-ons Manager, on the left, select Extensions. Disable a few add-ons, then Restart Firefox.

Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. Disable All Of them.

If the problem continues, disable some more (restarting FF). Continue until the problem is gone. After, you know what group is causing the issue. Re-enable the last group ONE AT A TIME (restarting FF) until the problem returns.

Once you think you found the problem, disable that and re-enable all the others, then restart again. Let us know who the suspect is, detective.

It could be the work of one of your add-ons, or it could be '''Hardware Acceleration. ''' ''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/forum-response-disable-hardware-acceleration How to disable Hardware Acceleration]'' {web link} Type '''about:addons'''<enter> in the address bar to open your Add-ons Manager. Hot key; '''<Control> ''(Mac=<Command>)'' <Shift> A) ''' In the Add-ons Manager, on the left, select '''Extensions. ''' Disable a few add-ons, then '''Restart Firefox. ''' Some added toolbar and anti-virus add-ons are known to cause Firefox issues. '''Disable All Of them. ''' If the problem continues, disable some more (restarting FF). Continue until the problem is gone. After, you know what group is causing the issue. Re-enable the last group '''ONE AT A TIME''' (restarting FF) until the problem returns. Once you think you found the problem, disable that and re-enable all the others, then restart again. Let us know who the suspect is, detective.

提出問題者

My issue depends on the file userChrome.css. After removing it FF runs fine. Also after changing css to css2 it runs OK, but with .css after a WHILE it causes keeping downloading something. Max

My issue depends on the file userChrome.css. After removing it FF runs fine. Also after changing css to css2 it runs OK, but with .css after a WHILE it causes keeping downloading something. Max

提出問題者

The following is a picture of keeping downloading from my left bottom corner in FF, when the tab displayes the moving dot.

The following is a picture of keeping downloading from my left bottom corner in FF, when the tab displayes the moving dot.