搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

videos won't run, replaced everything, firefox, add-ons, plug-ins.

  • 1 回覆
  • 1 有這個問題
  • 6 次檢視
  • 最近回覆由 FredMcD

more options

i am not able to play videos from any source. i have upgraded firefox. updated all of my plug-ins and add-ons. removed and replaced quicktime and windows media players. i am able to play videos on internet explorer, but not on firefox. i have been a firefox user for many years, but this suddenly happened today. in addition, when i open my own website on firefox, the background color is missing, as well as the boxes that frame the drop down menus. these do appear when i open my website on explorer.

i have tried everything i can possibly think of, as well as anything i could read in support.

the "rotating wheel" that shows when something is loading in windows vibrates erratically when a video is trying to load.

所有回覆 (1)

more options

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac Options)
key, and then starting Firefox. Is the problem still there?


check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also: