Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

emails

  • 4 àwọn èsì
  • 0 ní àwọn ìṣòro yìí
  • 5 views
  • Èsì tí ó kẹ́hìn lọ́wọ́ Fjoerfoks

more options

Geachte,

Sinds de upgrade van de laatste Firefox op 12/06/2024 kan ik mijn e-mails niet meer lezen via mijn mail client Telenet.

Ik kan wel mijn mails lezen van in de Telenet inbox in de browser Chrome en ook als ik een prive venster open in Firefox.

Al mijn aangemaakte mappen waar ik belangrijke info in opsla, daar kan ik alleen de titel lezen van de mail maar als ik hem open is hij leeg, dit is ook zo bij de binnenkomende mails.

Ik kan nog wel mails verzenden.

Op mijn android gsm komen ze wel binnen en zijn leesbaar.

Ik heb eens alle extensies uitgeschakeld bv blockers en trackers maar dat maakte geen verschil. Kunnen jullie me helpen of is er een patch en hebben jullie nog zo'n vragen gehad? Het is wel vervelend hoor.

Wanneer komt de volgende upgrade, ik denk echt dat het aan de upgrade ligt want de dag ervoor werkte het nog goed, na opstart de volgende dag en ik zag dat hij een upgrade deed stelde het probleem zich.

Graag uw hulp.

Bgr,

Marcel


Telenet.

I can read my mails from the Telenet inbox in the Chrome browser and also when I open a private window in Firefox.

All my created folders where I store important info, there I can only read the title of the mail but when I open it, it is empty, this is also the case with incoming mails.

I can still send mails.

On my android mobile they do come in and are readable.

I once switched off all extensions e.g. blockers and trackers but that made no difference. Can you help me or is there a patch and have you had similar questions? It is annoying though.

When is the next upgrade coming, I really think it's the upgrade because the day before it was still working fine, after starting up the next day and I saw it was doing an upgrade the problem occurred.

Please your help.

Bgr,

Marcel

Geachte, Sinds de upgrade van de laatste Firefox op 12/06/2024 kan ik mijn e-mails niet meer lezen via mijn mail client Telenet. Ik kan wel mijn mails lezen van in de Telenet inbox in de browser Chrome en ook als ik een prive venster open in Firefox. Al mijn aangemaakte mappen waar ik belangrijke info in opsla, daar kan ik alleen de titel lezen van de mail maar als ik hem open is hij leeg, dit is ook zo bij de binnenkomende mails. Ik kan nog wel mails verzenden. Op mijn android gsm komen ze wel binnen en zijn leesbaar. Ik heb eens alle extensies uitgeschakeld bv blockers en trackers maar dat maakte geen verschil. Kunnen jullie me helpen of is er een patch en hebben jullie nog zo'n vragen gehad? Het is wel vervelend hoor. Wanneer komt de volgende upgrade, ik denk echt dat het aan de upgrade ligt want de dag ervoor werkte het nog goed, na opstart de volgende dag en ik zag dat hij een upgrade deed stelde het probleem zich. Graag uw hulp. Bgr, Marcel Telenet. I can read my mails from the Telenet inbox in the Chrome browser and also when I open a private window in Firefox. All my created folders where I store important info, there I can only read the title of the mail but when I open it, it is empty, this is also the case with incoming mails. I can still send mails. On my android mobile they do come in and are readable. I once switched off all extensions e.g. blockers and trackers but that made no difference. Can you help me or is there a patch and have you had similar questions? It is annoying though. When is the next upgrade coming, I really think it's the upgrade because the day before it was still working fine, after starting up the next day and I saw it was doing an upgrade the problem occurred. Please your help. Bgr, Marcel
Ìsopọ̀ yíyà aṣàfihàn

All Replies (4)

more options

Dit zou kunnen liggen aan het gebruik van een advertentieblokkeerder. Als u deze gebruikt, probeer het dan eens met de advertentieblokkeerder uitgeschakeld op deze pagina.

Helpful?

more options

Geachte,

Ik heb alle extensies uitgeschakeld en het werkt nog niet. Ik denk dat het probleem of ben bijna zeker dat het probleem gekomen is na de upgrade van Firefox, en met dat die upgrade in conflict ligt met een van de extensies. Hij deed het de avond ervoor nog perfect nu moet ik altijd verwisselen tussen een prive blad en dan weer naar een ander blad voor yahoo mail te kunnen lezen. Komt er vroeg of laat een nieuwe upgrade, normaal gezien volgen jullie upgrades redelijk snel na elkaar.


Groetjes,

Marcel

Helpful?

more options

Geachte,

Ik het het gevonden,

het is de extensie Bitwarden password manager die de oorzaak is die werkte vroeger zo goed, nu kan ik al mijn paswoorden opnieuw gaan invoeren met een ander programma of wat raad u me aan aub. Wachten op een upgrade van firefox of gaan zij daarvoor een patch maken.

Bedankt.

Bgr, Marcel

Helpful?

more options

Dit lijkt een beetje op deze bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1891305 welke nog niet is opgelost. Het is dus de moeite waard om even te wachten op een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Helpful?

Béèrè ìbéèrè

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.