Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

jak nastavit účet gmail

  • 2 iimpendulo
  • 2 inale ngxaki
  • 28 views
  • Impendulo yokugqibela ngu poljos

more options

nedaří se mi založit účet od gmailu i když dělám vše pole návodu.na konci se vždy objeví hláška účet nemohl být ověřen i když je jméno i heslo zadáno přesně.co s tím?za radu předem děkuji

nedaří se mi založit účet od gmailu i když dělám vše pole návodu.na konci se vždy objeví hláška účet nemohl být ověřen i když je jméno i heslo zadáno přesně.co s tím?za radu předem děkuji

All Replies (2)

more options

Iba pre gmail.com: Prihláste sa priamo z webu, či vám v gmail nenapísali, že vám zamietli možnost prihlásenia sa, a že prípadný útočník pozná vaše heslo, a že môžete znížiť zabezpečenie a potom že to pôjde. Takže problém môže byť aj vo vyššom zabezpečení na strane google.com. Stáva sa to vtedy, pokiaľ sa použije v krátkom čase pri prístupe k vášmu účtu viac prehliadačov alebo viac IP adries k prihláseniu. „Nedávno jsme zabránili pokusu o přihlášení do tohoto zařízení. Uvedli jste, že jste tento pokus provedli vy. Pro účely zabezpečení se toto zařízení bude po dobu dvou týdnů zobrazovat v seznamu. Zmíněnou událost můžete také prověřit na stránce“ = Preverte či mate vypnuté dvojstupňové overenie: https://myaccount.google.com/security?pli=1#signin a zapnite aj prístup pre menej bezpečné aplikácie: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps = A ešte preverte na webe, či ste si vo svojom účte povolili POP, alebo IMAP prístup: http://imgbank.cz/images/2015/01/12/Gmail_POP3_povoleny.jpg http://imgbank.cz/images/2015/01/12/gmail_IMPAP.jpg = 1. Odstránte z Thunderbirdu jestvujúci účet na gmail.com 2. Ukončite a znova spustite Thunderbird 3. Vytvorte NOVÝ (ten odstránený ) účet 4. Nechajte Thunderbird, aby automaticky vytvoril tento účet na gmail.com. Nijak neupravujte automaticky nastavený POP a SMTP prístup k účtu. Iba zadajte správne prístupové MENO a prístupové HESLO. 5. Potom by to malo fungovať.

more options

jihon napsal(a)

návodu.na konci se přesně.co

To mají být fakt odkazy?

V Thunderbirdu si přímo g-mail účet nezaložíš. Musíš si ho nejdříve vytvořit na webu Google https://accounts.google.com/SignUp?hl=cs Pak si můžeš v Thunderbirdu přidat a nastavit nový e-mailový účet (třeba ten od g-mailu).