Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi

Firefox resizes and pushes to the right the "Reply" text box when I enter the cursor to type my message.

Hi all 👋 I'm using the Universal Credit website - https://www.universal-credit.service.gov.uk When I receive a message, sometimes there's a radio button to "Reply", which… (xem thêm)

Hi all 👋 I'm using the Universal Credit website - https://www.universal-credit.service.gov.uk When I receive a message, sometimes there's a radio button to "Reply", which initially opens in the center of the page as normal, but as soon as I place the cursor in the box, it shoves it off to the side and shrinks it. This has been going on for a while, but as I found work for the last 6 months, I haven't been interacting with the site. I had to reply this morning and had the same issue, so I thought to try opening it in Chrome and had no such issue.

Before I go down the Nuclear route with the "Refresh" option, as I have enough on my plate already, does anyone understand this issue and have any idea for a fix for me, please?

Firefox is set to auto-update and reports that it is up-to-date. 128.0 (64-bit) The same for the Windows install Edition Windows 10 Home Version 22H2 Installed on ‎22/‎03/‎2022 OS build 19045.4651 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0

Được hỏi bởi The PolyGuy 23 giờ trước

Firefox doesn't want to negotiate HTTPS with sites that have wildcarded site certificates.

My school library has a proxy server for connecting to subscriptions at various content providers. The site certificate is wildcarded, because the proxy server's name be… (xem thêm)

My school library has a proxy server for connecting to subscriptions at various content providers. The site certificate is wildcarded, because the proxy server's name becomes the domain for the particular site to which the authenticated user is connecting. This has been the recommended way for libraries to connect institutionally with commercial content providers since at least 2000. The attachment shows the response that I get when I connect to my library with Firefox. You aren't allowed the opportunity to tell Firefox to accept the certificate as legit and connect anyway, which is extremely annoying.

Được hỏi bởi junk.ads9z 2 ngày trước

"Don’t enable HTTPS-Only Mode" is not honoured when enabled in settings

When I try to access an http:// site, the link is upgraded to https:// regardless of this setting. This broke after a recent update to the browser. I cannot specificall… (xem thêm)

When I try to access an http:// site, the link is upgraded to https:// regardless of this setting.

This broke after a recent update to the browser. I cannot specifically say which upgrade, but it worked a month ago, now it doesn't anymore.

It may be worth noting that this broke in Brave (based on Chromium) at the same time.

Được hỏi bởi Lifeboy 2 tuần trước

Lần cuối trả lời bởi Lifeboy 3 ngày trước

Metamask extension will not load

Sorry I really do not know anything about web development but would appreciate some help. For the past week or 2 metamask extension will not open properly. Upon clicking … (xem thêm)

Sorry I really do not know anything about web development but would appreciate some help. For the past week or 2 metamask extension will not open properly. Upon clicking the icon it just perpetually loads. I have the same issue when using any kind of wallet connect to metamask, be it on uniswap or metamask website for example. I have cleared cookie cache. I have tried both disabling state partitioning using network.cookie.cookieBehavior. I have also tried setting this to 0 to allow cookies, these did not work. I have of course restarted my computer/browser. This is definitely an issue with my firefox because I am able to use the metamask extension in chrome. I have attached screenshots of the console & debugger from the metamask site in the hopes it has some info that anyone may be able to provide advice. In the debugger & in my searching I see an issue with "source maps", in my debugger it is saying "no source map found" - again I cannot apologise enough for my lack of understanding but if this is my issue would anyone be so kind as to explain a fix in laymans terms.

Được hỏi bởi J C 4 ngày trước

Secure Connection Failed

When I try to access this login page: https://www.medicaid.nv.gov I get this error message. An error occurred during a connection to www.medicaid.nv.gov. PR_CONNECT_R… (xem thêm)

When I try to access this login page:

https://www.medicaid.nv.gov

I get this error message. An error occurred during a connection to www.medicaid.nv.gov. PR_CONNECT_RESET_ERROR

Error code: PR_CONNECT_RESET_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

Learn more…

Can you help with this?

Được hỏi bởi Deborah Perkins 4 ngày trước

Linkedin not Loading, Requires Many Refreshes, and Still Generally Does not Work

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is workin… (xem thêm)

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is working when accessing by Edge: on the same laptop, or by another computer. A summary of the four examples follows: 1. Another user’s feed not loading, 2. Group feed not loading, 3. My profile page not loading, and 4. Group feed not loading. The only control that relatively works is regular refreshing, though this is inconsistent, and is generally ineffective e.g. my feed may only be for a couple of: minutes, or hours; despite many refreshes, instead of > six hours with confidence by scrolling. The issue has been occurring for the previous four days, and other users are apparently experiencing similar, refer following. I unsuccessfully trailed the following: 1. Various minor setting modifications according to historical posts - I cannot recall all of the specifics, 2. Clear cache etc, and DNS flush, 3. Log in/out/restart, and 4. New profile.

I speculate may be a LinkedIn "bot" control feature, and my use appears like a "bot" - though I do not use any automated features. The justification for the “bot” speculation is the new profile apparently worked, prior to commencing my normal use - opening multiple tabs with LinkedIn, though this may be a coincidence. I also speculate that if was a "bot" control feature, LinkedIn would restrict my account, though is inconsistent with using by Edge.

The following may also be coincidental, though I have observed that emails in my Outlook webmail are slow to load, and occasionally require refreshing to read etc.


Other Users With Issues: I replied to the following discussion:

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dzi2dr/something_went_wrong_please_refresh_the_page_and/

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dy5j90/weird_maybe_firefox_linkedin_browsing_bug_anyone/

Được hỏi bởi settingsaver 1 tuần trước

Lần cuối trả lời bởi settingsaver 5 ngày trước

Firefox blocks Instagram on

Windows 11 Pro - Firefox blocks Instagram. I have no site blocks on or in my Firefox browser. There aren't any plug-ins enable or preventing Firefox from opening Instag… (xem thêm)

Windows 11 Pro - Firefox blocks Instagram.

I have no site blocks on or in my Firefox browser. There aren't any plug-ins enable or preventing Firefox from opening Instagram and sometimes other sites, yet it does this now. Whether it is 1 tab or 8 tabs, the outcome is the same.

I've cleared the cache (daily), browser cookies, temp files (daily) and even restarted my computer many times, yet this issue still persists.

I have attached the error message and proof that I have the latest Firefox update.

Note: Other web browsers I use, don't have this issue. This issue is only with Firefox.

Please help me resolve this issue. Your help is greatly appreciated.

Được hỏi bởi bondesq 5 ngày trước

CSS - device-width breakage

My Stylesheet contains min-device-width with zoom property for body tag, but only in firefox the zoom property changes affects the body, but the device-width should affec… (xem thêm)

My Stylesheet contains min-device-width with zoom property for body tag, but only in firefox the zoom property changes affects the body, but the device-width should affect the body tag.

Được hỏi bởi aravind zoho 5 ngày trước

How can I make mozilla.org firefox.com etc.. dark mode, since dark reader is blocked here

I find all white websites extremly unpleasant. I have other problems, but frankly I can't stand getting flashbanged like this. I have tried setting "Website appearance" … (xem thêm)

I find all white websites extremly unpleasant. I have other problems, but frankly I can't stand getting flashbanged like this.

I have tried setting "Website appearance"

To automatic, light, dark, it does nothing, mozilla.org does not respect this request apparently.

I searched in mozilla.org profile while logged in, there is no option to dark mode the website.

I understand that mozilla.org is a website you just visit rarely when you have a problem. So it is expected that the user will endure some discomfort. But this is just too annoying, I will search for my problems on stackoverflow instead argggg !

Alternatively, can I whitelist darkreader to work on all pages include mozilla.org ?

thanks !

Được hỏi bởi Salon 5 ngày trước

PR_END_OF_FILE_ERROR

Since 2 or 3 days it's impossible to open websites. Each time I try to open a website (saved website) I receive the error message "PR_END_OF_FILE_ERROR", due to a securit… (xem thêm)

Since 2 or 3 days it's impossible to open websites. Each time I try to open a website (saved website) I receive the error message "PR_END_OF_FILE_ERROR", due to a security problem. According to Firefox the website (page) can not be opened because the authenticity can not be verified. It is a very strange situation, because this problem came out of the blue. The websites I'm trying to open, are saved websites without security problems so far. Moreover this strange situation is only occurring on my "desktop pc with Windows 10" and does not occur on my "laptop with Windows 11"! More important info: the problem is occurring with an ethernet connection both with a WiFi connection. My laptop is always connected with a WiFi connection. Both devices do not use VPN. On both devices is running Bitdefender (with exactly the same options), CCleaner/Kamo (of CCleaner, with exactly the same options). My service provider is Ziggo Netherlands. Consulting Internet, I tried to fix this problem by applying a lot of adviced changes into a lot of options. All without any success. One of the advices I did not try, is turning off the virus scanner Bitdefender, because I do not know how to turn off and how to again on. I did turn off Bitdefender firewall, without success. Fyi: I always use Firefox and I never use Chrome or any other browser. However I checked the situation with Chrome and to my surprise, the same website connection problems did occur! Please advise how to resolve this problem. Thanks in advance. Best regards, Peter

Được hỏi bởi Peter 6 ngày trước

SSH links are opened without the user in since version 128

Hello, Since the version 128 (x86_64) on Windows 11, SSH links are no more opened with the user. The link tooltip at the bottom of the screen is showing the link without … (xem thêm)

Hello, Since the version 128 (x86_64) on Windows 11, SSH links are no more opened with the user. The link tooltip at the bottom of the screen is showing the link without the user too. Ex: ssh://root@10.0.1.1 -> will open ssh://10.0.1.1 instead. Thank you in advance

Được hỏi bởi philippe33 1 tuần trước

Lần cuối trả lời bởi philippe33 6 ngày trước