Showing questions tagged: Show all questions

Not loading some websites.

Since the latest upgrade (I now have Firefox 105.0.1) I can't upload many web pages on Firefox. If I close Firefox then open it again, the site usually loads. However, I … (read more)

Since the latest upgrade (I now have Firefox 105.0.1) I can't upload many web pages on Firefox. If I close Firefox then open it again, the site usually loads. However, I have to repeat the process for other sites. I'm spending all my time closing and opening Firefox. Can anyone help? The problem has only arisen over the last few days.

Asked by Tommo 2 hours ago

Firefox 105.0.1 (64-bit) running on Windows 10 Enterprise N LTSC 21H2 private window very slow loading

Hello to all. I have a wired problem with the loading of the same local development website in Firefox and Firefox private window browsing, the same local development web… (read more)

Hello to all.

I have a wired problem with the loading of the same local development website in Firefox and Firefox private window browsing, the same local development website is loaded very slow in private window browsing.

I have uninstalled Firefox completely and started with fresh install without any add-ons or themes, all the things are default.

Please check out this screen capture with the problem https://imgur.com/a/cigSamd

Can this be just a rendering issue as the network metrics are the same?

Thank you

Asked by starlays 3 hours ago

Viewing the YouTube screen.

Been using Firefox for some years with no probs, and I view YouTube videos constantly. But recently been getting a left to right twitch on the YouTube screen, and it seem… (read more)

Been using Firefox for some years with no probs, and I view YouTube videos constantly. But recently been getting a left to right twitch on the YouTube screen, and it seem after I've viewed a video --- very weird! Don't get the same problem with Chrome, but I'd rather continue using Firefox. Can I fix this?

I noticed on your introduction to this screen you state:- "Be descriptive. Saying “playing video on YouTube is always choppy” will help us understand the issue..." Do I have the same problem?

Thanks

Asked by john.anderson1018 6 hours ago

Trying to connect to Synology DSM, unable to connect with Firefox, but works fine in Chrome or Edge

Hello, I'm using a Synology NAS (DS220+) installed on my local network, behind my internet box). This NAS can be accessed both from the local network (https://192.168.1.n… (read more)

Hello, I'm using a Synology NAS (DS220+) installed on my local network, behind my internet box). This NAS can be accessed both from the local network (https://192.168.1.nn:ppppp) and remotely across Internet (https://subdomain.domain:yyyyy). With Firefox I can access my NAS locally but not remotely. While this works fine with Chrome or Edge.

As my issue looks like another one on your support site ("Page won't load in Firefox, but works fine in any other browser", opened 7/1/21, 3:39AM), I applied part of the proposed solution: run Firefox in troubleshooting mode, cleared history, cookies, cache; did a refresh; removed then reinstalled Firefox, created a brand new profile. Without success.

Would you please have some ideas to help me? Thanks and regards Matteo

If the following can help: - My laptop: Dell Latitude 5431, CPU 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1250P 1.70 GHz; RAM 16Gb - Windows 11 Professional, 22H2 build 22621.521 - Firefox 105.0.1 (64bits)

Asked by matteo.rossi 6 hours ago

Problems opening web pags since update

I now have Firefox 105.0.1, but since the update many web pages won't open, I just get the spinning circle. If I switch Firefox off and on again that fixes the problem fo… (read more)

I now have Firefox 105.0.1, but since the update many web pages won't open, I just get the spinning circle. If I switch Firefox off and on again that fixes the problem for that site, but not for any others I subsequently try to open. I'm spending my whole day switching Firefox off and on again.

Asked by Tommo 10 hours ago

Firefox shrinks page when trying to print label (since uptdate to 102.3.0esr)

I'm using an online inventory system and regularly need to print barcode labels. This was all working fine until I updated to 102.3.0esr. Now, the data shrinks to a tiny … (read more)

I'm using an online inventory system and regularly need to print barcode labels. This was all working fine until I updated to 102.3.0esr. Now, the data shrinks to a tiny part of the page when I go to print it. (See screenshots of what it looks like prior to going to the print dialogue and then when I actually go to print it). I've checked various settings suggested on previous posts that sound like the same problem but none of these work (Scaling, shrink, printer margins, clearing the cache etc.). If I choose a different printer and select A4 paper, the data looks to be the correct size (i.e. set for a 2x1 label), albeit on a much larger page.

I downloaded Chrome and I can get it to display and print ok from there. I just don't know what's happened in Firefox. Also, it's not just my system - one of my colleagues had a problem with a standard release. We changed him to the esr version (prior to the 102.3.0 update) and it worked ok then. Obviously something has happened in this update. Any help would be appreciated.

Asked by dnm1978 11 hours ago

error after firefox update

I have just updated to the latest version of Firefox on my 3 dell systems to version 105.0.1. When I click on the firefox desktop shortcut I get the error message on the … (read more)

I have just updated to the latest version of Firefox on my 3 dell systems to version 105.0.1. When I click on the firefox desktop shortcut I get the error message on the attachment. All 3 were working fine before the update and after the update the systems keeps on getting this message on opening Firefox. I have tried refreshing firefox and all the usual troubleshooting but nothing works. Any ideas please ?

Asked by shano223 15 hours ago

Firefox and other browsers PR Connection Reset Error

So i will describe exactly what ive done up until now. Earlier today i logged into gitlab.com a website that has remote servers to remove a candidate from our server The … (read more)

So i will describe exactly what ive done up until now.

Earlier today i logged into gitlab.com a website that has remote servers to remove a candidate from our server The reason this is relevant i think is i havent logged into this place for a good month or two, roughly 10-20 seconds afterwards, every tab in my entire firefox browser got the PR_CONNECT_RESET_ERROR error, No matter which website i go to, even google, my email, youtube, anything and everything gives me the error, So the troubleshooting steps i have done from then - Cleared cache and cookies several times - Restarted both PC and router & manually reconnected the cables on both ends - I did the Cmd Command winsock reset & restarted the PC - Full reinstall of firefox in its entirety - Disabled entire kaspersky firewall & additional security - Disabled windows defender firewall aswell - Disabled VPN services on my system and within the browser

After trying all these things i gave up on firefox and decided to download chrome and try this, chrome worked!, And then i imported my bookmarks and such ( i work from home so thats vital), And after importing them i began jumping through sites to make sure everything was working and it was, then i began logging into my pages again like email, google , youtube, work stuff etc, and eventually the gitlab account aswell.. and then, another 10 seconds late it immediately stopped working on google chrome, all tabs claim to have no internet and stick me with the ERR CONNECTION CLOSED error, Once again i preformed the same troubleshooting steps but nothing came of it. So both firefox and chrome are bricked and refuse to work.

Im currently using microsoft edge to write this and im afraid to touch anything here or login to anything incase it also breaks.

Shortly after chrome gave up the game, i tried to do a full reinstall of firefox, again did not work, i then tried to do a reinstall of chrome, and the chrome installer now claimed i had no internet, whilst i was on call in discord and using other programs with internet. so chrome refused to install, I then managed to install the chrome 'standalone' which doesnt require internet and it worked, i did not import anything this time and just browsed around, and shortly after, once again, without logging into anything, it gives me the same error, and now even if i reinstall the standalone chrome, it refuses to work, once its broke its broke for good.

Im completely at a loss here i feel like ive been hacked or something because it works then suddenly its broke forever, ive been reading up that it may be something on my PC cutting the connection to everything but i really am clueless on what it could be, this was the first time i used my PC today, i didnt have any driver or windows updates, if anyone can provide literally any context or help here it would be greatly appreciated, im not one to make support tickets because i usually research until i fix it, but im out of options

Thank you!

Asked by Marc-ladzee 23 hours ago

Last reply by Marc-ladzee 15 hours ago

Minimizing Firefox windows sometimes will not open on click on the taskbar and windows error sound will play.

This has started to day, I'm running it on Windows 11 and if I minimize a windows sometimes I am unable to reopen from the taskbar, I would see the browser window flash f… (read more)

This has started to day, I'm running it on Windows 11 and if I minimize a windows sometimes I am unable to reopen from the taskbar, I would see the browser window flash for 1 second and then a window error bell sound will play, but there is no error message. The only way I can get back that window is to right click the icon in the taskbar and click Restore on the rightclick pane. I would have to do this everytime this happens.

I don't know what caused this, it was fine most of the day and just started late afternoon. Anyone have a clue to the root of this issue and what's your advice?

Asked by Marcy Joel 20 hours ago

New York times website - doesn't work on firefox. won't load.

i'm using an older dell computer with windows 10. I've updated firefox today. New York times - the website loads only partially now, prior to this update it would loa… (read more)

i'm using an older dell computer with windows 10. I've updated firefox today. New York times - the website loads only partially now, prior to this update it would load but links to continue reading the articles were not functional. About 3 months I've had these problems.

Loads perfectly on microsoft edge. I'd rather not switch browsers but being forced to unless a solution? thank you

Asked by rfeld 1 day ago

Tab always crashes on audio playback

I've had this problem for a couple of years already. Not with other browsers and, with the Internet Download Manager extension, I'm usually able to download multimedia co… (read more)

I've had this problem for a couple of years already. Not with other browsers and, with the Internet Download Manager extension, I'm usually able to download multimedia content in FF. (That's been my workaround.)

For example, when loading this humble URL ... https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/transcoded/d/d8/Plattenknistern_record.ogg/Plattenknistern_record.ogg.mp3 ... if I have autoplay enabled, it'll crash right away ("Your tab just crashed"), without autoplay, it'll crash as soon as I hit play. No report gets created under about:crashes.

No difference if I create a new user profile and disable add-ons. Disabling hardware acceleration doesn't help either. I can't do without most of my settings and add-ons, so refreshing FF is not an option. I'd sooner try a new install (and then import my profile and reinstall add-ons), but that's laborious, not guaranteed to solve the problem, and I figure that there ought to be some way to diagnose a crash in such straightforward circumstances? Telling the JS debugger to pause on exceptions seems to be no help.

Twitter videos used to work, albeit without audio, so long as I didn't pause and then resume playback. Lately, after upgrading from FF 104 to 105 (or possibly through a change on Twitter's end), I get "the media could not be played."

Asked by fucsi 1 day ago

Last reply by fucsi 1 day ago

Streaming Audio onlone

Firefox V105.0 64bit Win10 Pro - when streaming Audio, data download is too slow. The Player eventually catches up with the downloaded data and simply Quits when there is… (read more)

Firefox V105.0 64bit Win10 Pro - when streaming Audio, data download is too slow. The Player eventually catches up with the downloaded data and simply Quits when there is none left. This has never been a problem before until this last update . . . . I have tried with Avast's Secure Browser and with MS Edge Browser and BOTH these stream WELL AHEAD of playback - so the problem doesn't arise . . . . With these two Browsers playing an 8 minute .mp3, by the time the player has reached 5 minutes, ALL the remaining data has been downloaded . . . . I made a video from the screen (Bandicam) but the <add images> doesn't allow it . . . . Any Ideas? Or perhaps I wait for the next update and hope it gets fixed . . . . ATB Chris

Asked by c.n.miller 2 days ago

Last reply by c.n.miller 1 day ago

Firefox update 102.3.0esr (32-bit) error

Hi, upon booting the latest ESR update I'm encountering multiple error messages warning that: "The procedure entry point _o_memset could not be located in the dynamic lin… (read more)

Hi, upon booting the latest ESR update I'm encountering multiple error messages warning that:

"The procedure entry point _o_memset could not be located in the dynamic link library api-ms-win-crt-private-l1-1-0.dll."

What could cause that error, is it a known problem, and is a fix available ? I'm running the ESR under Windows 7 x64.

TIA!

Asked by equus9 3 days ago

Last reply by equus9 2 days ago

Warning when trying to open a window

When using GMX and trying to open the Cloud screens I keep getting a Warning screen and the page won't open and then I am logged out of my acct. I have attached a pic of… (read more)

When using GMX and trying to open the Cloud screens I keep getting a Warning screen and the page won't open and then I am logged out of my acct. I have attached a pic of the screen print as I cannot seem to add the screen print in the system. I need help to correct this issue.

Thanks Shirley

Asked by FreeSGC 2 days ago

I think Firefox is being sabotaged.

Over the past couple years, I keep encountering operational failures in Firefox that are not present in Chrome or any other browser. A few weeks ago, a website ( https://… (read more)

Over the past couple years, I keep encountering operational failures in Firefox that are not present in Chrome or any other browser.

A few weeks ago, a website ( https://investor.vanguard.com/home/ ) started returning "Unable to open [site]. Cannot locate the Internet server or proxy server." This is not a problem for Chrome, which opens the page almost instantly. Before that, the site wouldn't let Firefox log in after, literally, years of uneventful browsing there. In 2020, the login failure started, but didn't last long.

Earlier, I was at eBay, AliExpress & Etsy; each link took upwards of a minute to open and eBay's pages weren't loading images unless I started clicking in a non-random, but still experimental manner.

I'm using 105.0.1 (the latest, according to the popup).

If it matters, my OS is Windows 7 Pro.

Asked by jrlind55 2 days ago

youtube videos are taking time to play, sometimes the message shows up i.e. "If playback doesn't begin try restarting your device"

unable to play youtube vidoes and other streaming videos as they are not playing at when we play, they play after sometime like after 10-12 seconds even though the video … (read more)

unable to play youtube vidoes and other streaming videos as they are not playing at when we play, they play after sometime like after 10-12 seconds even though the video buffer has loaded far ahead of the playtime, I have checked my internet and my dislpay drivers nothing is wrong with it.

Asked by srtolwala11 2 days ago