Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Uložení předvoleb tisku

  • 6 ప్రత్యుత్తరాలు
  • 1 ఈ సమస్య కలిగినది
  • 3 వీక్షణలు
  • చివరి సమాధానమిచ్చినది poljos

more options

Dobrý den,

mám problém s uložením předvoleb tisku prošel jsem všechny rady co máte zde na webu. Firefox mám nainstalovaný na MacBooku Pro. Pro práci potřebuji vždy vytisknout aby nebylo nic v Záhlaví a na Středu Zápatí bylo strana # z #. když ti to nastavím a pak dám uložit aktuální nastavení jako předvolbu na všechny tiskárny tak pak v dalším zisku mám

Záhlaví: nadpis / prázdno / URL Zápatí: Strana # z # / prázdno / Datum a čas

ale ukládal jsem to jako Záhlaví: prázdno / prázdno / prázdno Zápatí: prázdno / Strana # z # / prázdno

tisknu velice často smlouvy pro klienty na své tiskárně HP OfficeJet 200 Mobile Series a je celkem otravné to dokola nastavovat.

Děkuji za odpověď a případnou pomoc

Dobrý den, mám problém s uložením předvoleb tisku prošel jsem všechny rady co máte zde na webu. Firefox mám nainstalovaný na MacBooku Pro. Pro práci potřebuji vždy vytisknout aby nebylo nic v Záhlaví a na Středu Zápatí bylo strana # z #. když ti to nastavím a pak dám uložit aktuální nastavení jako předvolbu na všechny tiskárny tak pak v dalším zisku mám Záhlaví: nadpis / prázdno / URL Zápatí: Strana # z # / prázdno / Datum a čas ale ukládal jsem to jako Záhlaví: prázdno / prázdno / prázdno Zápatí: prázdno / Strana # z # / prázdno tisknu velice často smlouvy pro klienty na své tiskárně HP OfficeJet 200 Mobile Series a je celkem otravné to dokola nastavovat. Děkuji za odpověď a případnou pomoc

ప్రత్యుత్తరాలన్నీ (6)

more options

Ono by to nastavení mělo držet (asi pokud nesmažeš cookies - ručně nebo automaticky, anebo nepoužíváš trvale anonymní režim Firefoxu). Není mi tak úplně jasné, jak a kde ve Firefoxu ukládáš to "aktuální nastavení". Já tady takovou možnost nevidím.

more options
poljos said
Není mi tak úplně jasné, jak a kde ve Firefoxu ukládáš to "aktuální nastavení". ...

Ja to nastavujem takto - kliknutím na dlaždicu OK. A nastavenie mi stále drží - nemení sa.

more options

když dám tisk tak v dalším tisku mám zase tovární nastavení.

more options

To, co je na screenu ovšem není nastavení z Firefoxu, ale ze software tvojí tiskárny (nebo nějakého doplňku). Proč ti to nedrží, to tady asi nezjistíme. Zkus tiskárnu zresetovat do původního nastavení (pokud lze).

Zkus projít manuál k tiskárně, jak se tam ukládají předvolby tisku.

న poljos చే మార్చబడినది

more options

Jak jsem psal já mám firefox nainstalovaný na MacBook a todle nastavení mám jak na tiskárnu Konica tak i na tiskárnu Canon dokonce i na tiskárnu HP. tak to nebude nastavení jen pro jednu tiskárnu.

more options

Tak znovu: Ve Firefoxu to, co je na screenu neexistuje (mám tady taky FF 60) a nastavení je stejné, jak poslal už dříve Ansam. Pokud to je takhle ve Firefoxu na MacBooku, tak s tím ti neporadím. S nastavením software tiskárny ti tady asi taky nikdo nepomůže. A já jsem taky nikde nepsal, že to máš nastavení pro jednu tiskárnu...