Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Content frames not displaying on certain websites.

  • 5 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 7 views
  • Last reply by cor-el

My Firefox (95.0.2 and many previous) seems to be having issues displaying content on some sites. It isn't on all websites and is consistent with the ones affected. www.penny-arcade.com is one of the afflicted sites. Paragraphs of text just do not appear and I run minimal plugins/addons. Pages run correctly in Troubleshoot mode. Pages also are correct in other browsers.

Things I have tried: Refresh FF Reinstall FF (nuking reg entries and scouring installation folders after uninstall) Turn off/uninstall All plugins/addons Enable/Disable HTTPS only Turn on/off Hardware Acceleration Standard/Strict/Custom Security & Privacy settings Some True to False option in about:config about mixed content (I can't seem to remember what...)

I have tried to resolve this on my own. For the life of me I can't seem to figure out why.

My Firefox (95.0.2 and many previous) seems to be having issues displaying content on some sites. It isn't on all websites and is consistent with the ones affected. www.penny-arcade.com is one of the afflicted sites. Paragraphs of text just do not appear and I run minimal plugins/addons. ''' Pages run correctly in Troubleshoot mode.''' Pages also are correct in other browsers. Things I have tried: Refresh FF Reinstall FF (nuking reg entries and scouring installation folders after uninstall) Turn off/uninstall All plugins/addons Enable/Disable HTTPS only Turn on/off Hardware Acceleration Standard/Strict/Custom Security & Privacy settings Some True to False option in about:config about mixed content (I can't seem to remember what...) I have tried to resolve this on my own. For the life of me I can't seem to figure out why.

All Replies (5)

It would help us help you if you post screenshots of the issue. Show Firefox and another browser so that we can understand the issue. Here is what I see in chrome and firefox. see screenshot

jonzn4SUSE மூலமாக திருத்தப்பட்டது

Looks like it didn't upload earlier. Right is under Troubleshooting Mode.

I need to disable Enhanced Tracking Protection in Firefox to see all the content on that page.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for relevant-looking messages about blocked content.

I toggled the enhanced tracking off and the content is still missing.

If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block content (Adblock Plus, NoScript, DuckDuckGo PE, Disconnect, Ghostery, Privacy Badger, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block content.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for relevant-looking messages about blocked content.