Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Some Youtube elements don't load when i'm logged in YT account

  • 4 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 20 views
  • Last reply by benqbenq

When i use Firefox and i'm logged in YT, time labels and red progress bar at the bottom of thumbnails aren't visible. When i'm logged out, everything works fine. Also, video progress seems not to work too.

Things i've already done: -turned off all extensions -reinstalled firefox browser

I explored html, and it looks like something blocks browser from putting some elements into code or whatever. The time label is called "ytd-thumbnail-overlay-time-status-renderer" and it's contained in "overlays" div. So when i'm logged out from YT, everything works fine, but when i'm logged in, this "overlays" div is empty.

Attached screenshots

All Replies (4)

What virus software besides Win Defender are you using?

Helpful?

See:

  • /questions/1314048 Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube.

Helpful?

jonzn4SUSE said

What virus software besides Win Defender are you using?

Only Win Defender

Helpful?

cor-el said

See:
  • /questions/1314048 Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube.

Things I tried to:

  • delete all the cache and cookies and restart Firefox in safe mode
  • delete all my extensions
  • turn off hardware acceleration

Problem is still the same. Also, someone on reddit said that after some time the page will eventually load all time stamps, but i've waited for 5+ minutes and nothing happened.

Helpful?

கேள்வி எழுப்பு

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.