Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Problém se slabým DH klíčem

  • 2 பதிலளிப்புகள்
  • 3 இந்த பிரச்னைகள் உள்ளது
  • 1 view
  • Last reply by RNA5

Přes tuhle hlášku se z Firefoxu nedostanu ani za zlaté prase. http://www.nadhera.name/forumpics/chyzaspo.png

Z Chome to funguje, z Opery to funguje, z MSIE také, jenom Firefox se na tom zabejčí. Ten web je administrační rozhraní pro Windows Server 2012 vzdáleného počítače, takže na straně serveru s tím nic neüdělám. Stačilo by jedno malé tlačítko „Přidat výjimku“.

Přes tuhle hlášku se z Firefoxu nedostanu ani za zlaté prase. http://www.nadhera.name/forumpics/chyzaspo.png Z Chome to funguje, z Opery to funguje, z MSIE také, jenom Firefox se na tom zabejčí. Ten web je administrační rozhraní pro Windows Server 2012 vzdáleného počítače, takže na straně serveru s tím nic neüdělám. Stačilo by jedno malé tlačítko „Přidat výjimku“.

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

All Replies (2)

தீர்வு தேர்ந்தெடுக்கப்பட்டது

Tak jestli jsem to dobře pochopil, tak to znamená upgrade firmware na serveru. Ovšem pro mě je jednodušší použít pro tento konkrétní případ jiný prohlížeč. Koneckonců, stejně občas musím použít MSIE kvůli ČSOB (používá Active-X).